První All-in-One panel na světě pro vzdálenou spolupráci s OS Windows

Zařízení podporuje známé aplikace pro videokonference jako Microsoft Teams Rooms / Lenovo
Lenovo představilo na konferenci Infocomm 2022 v Las Vegas úplně nový inteligentní panel pro spolupráci ThinkSmart One. Je navržený pro malé až střední konferenční místnosti nebo prostory vyhrazené pro práci z domu.

ThinkSmart One all-in-one (AIO) panel dle webu Lenovo je prvním zařízením na světě s operačním systémem Windows 10 IoT Enterprise. Pohání ho vestavěný procesor Intel Core 11. generace s technologií vPro.

Zařízení podporuje známé aplikace pro videokonference jako Microsoft Teams Rooms nebo Zoom Rooms. Disponuje osmi mikrofony s potlačením ozvěny a šumu, 15wattovými stereo reproduktory a integrovanou kamerou s vysokým rozlišením se širokým zorným polem. Díky tomu nabízí ThinkSmart One výjimečný audiovizuální zážitek.

Kromě snadné instalace, správy a možnosti centrálního přizpůsobení prostřednictvím ThinkSmart Manager, nabízí ThinkSmart vylepšenou úroveň zabezpečení s Intel vPro security a operačním systémem Windows 10 IoT Enterprise.

Panel AIO také obsahuje stejný 10,1palcový dotykový displej ThinkSmart Controller, který je dodáván se soupravami Core room kits pro jednoduché a snadné ovládání online setkání.

ThinkSmart One je cíleně navržen s ohledem na rostoucí trend hybridních konferenčních místností, zatímco tradiční kanceláře se transformují na dynamičtější a kooperativnější byznys centra. Rozšiřuje tak porfolio platforem společnosti Lenovo pro videokonference a vzdálenou spolupráci, které hrají rozhodující roli v podpoře produktivity a angažovanosti zaměstnanců. ThinkSmart One bude na českém trhu dostupný v říjnu 2022 s cenou začínající na 64 990 Kč.

Zdroj: Lenovo

Mohlo by vás zajímat

Reklama