Nová chytrá venkovní zásuvka Wi-Fi s krytím IP44

Chytrá zásuvka se snadno připojí i do stávající Wi-Fi sítě / EVOLVEO
Chytrá venkovní zásuvka EVOLVEO Terra NV4 splňuje podmínky certifikace krytí IP44 a odolá stříkající vodě i prachu.

Toto jednoduché a plně funkční zařízení umožňuje dle webu výrobce snadno ovládat připojená zařízení nejen v domácnosti ale i ve venkovních prostorách, například na zahradě.

Venkovní zásuvka Terra NV4 pro zástrčku a vidlici typu E na 230 V snese maximální zatížení 3 680 W při 16 A. Chytrá zásuvka se snadno připojí do stávající Wi-Fi sítě a jednoduše se ovládá pomocí lokalizované mobilní aplikace pro Android nebo iOS, včetně podpory Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya. Má samostatný spínač ON/OFF a LED indikaci.

Chytrá zásuvka Terra NV4 umožňuje snadné, plánované a plně automatizované ovládání připojených zařízení. Vybrané funkce umožňují například vzdáleně ovládat vánoční osvětlení, postřik trávníku, skleníkové zavlažování nebo venkovní osvětlení. Uplatnění najde i ve vnitřních prostorách.

Mezi základní ovládací funkce a režimy patří týdenní plánování rozvrhu zapínání a vypínání nebo geolokační režim, který sleduje východ a západ Slunce v dané lokalitě. Pomocí odpočtu lze nastavit, za jak dlouho se má zásuvka vypnout/zapnout a díky funkci cyklovače lze vypínat a zapínat připojené zařízení v přerušovaných intervalech.

Skutečně chytrou je pak náhodná funkce, která napodobí nepravidelné příchody a odchody z domu v případě, že je domácnost bez dozoru. Venkovní zásuvka EVOLVEO Terra NV4 je již v prodeji za 649 Kč.

Zdroj: EVOLVEO

Mohlo by vás zajímat

Reklama