Výkonný 14palcový notebook Portégé X40L-K s hmotností jen jeden kilogram

Notebook je poháněn nejnovější 12. generací procesorů Intel Core / Dynabook
Dynabook rozšiřuje svou prémiovou řadu X a představuje elegantní notebook Portégé X40L-K, který je optimalizován pro využití v hybridním pracovním světě.

Ultratenký design modelu Portégé X40L-K skrývá řadu funkcí, které vycházejí vstříc přísným nárokům na flexibilní práci. Kompaktní provedení s hmotnosti pouze 1 kg a tloušťkou 15,9 mm doplňuje podle informací výrobce čtečka otisků prstů integrovaná v tlačítku pro zapnutí, což umožňuje uživateli pracovat během několika sekund od otevření přístroje.

Velmi tenký rámeček kolem 14palcového displeje s poměrem stran 16:10 přináší výhody produktivity práce na relativně velké obrazovce při velikosti notebooku srovnatelné s jinými 13palcovými zařízeními na trhu.

Vysokou přesnost a pracovní pohodlí umocňuje také opravdu velký clickpad s rozměry 109,6 x 85,6 mm. Notebook je poháněn nejnovější 12. generací procesorů Intel Core a ve spojení s až 32 GB dvoukanálové paměti LPDDR5 běžící na frekvenci 4800 MHz zvládá i ty nejnáročnější úkoly.

To vše doplňují ultra rychlé PCIe SSD disky Gen4 s kapacitou až 1 TB a čtyřčlánková 65Wh baterie, která zajišťuje podle měření výrobce až 11hodinovou výdrž na baterie.

Z pohledu zabezpečení dat splňuje Portégé X40L-K požadavky na zařízení Microsoft Secured-core. Nárokům na mobilní práci odpovídá také vysoký výkon, audio a video funkce s prvky umělé inteligence a bohatá konektivita.

Zdroj: Dynabook

Mohlo by vás zajímat

Reklama