Televizní nirvána aneb modely BRAVIA XR MASTER s rozlišením 8K jsou již v Evropě

Nově vyvinutá kamera BRAVIA CAM rozpozná, kde uživatelé sedí / Sony
Technologie XR Backlight Master Drive, poháněná procesorem Cognitive Processor XR, přesně řídí nejnovější generaci podsvícení Mini LED televizoru Z9K a zajišťuje vysoký jas obrazu.

S funkcí XR 8K Upscaling si dle informací výrobce užijete zábavu v kvalitě blízké 8K bez ohledu na obsah nebo zdroj. Kognitivní procesor XR využívá obrovské množství dat a inteligentně obnovuje ztracené textury a detaily pro obraz jako v reálném světě.

Při sledování filmů si diváci u modelů BRAVIA XR MASTER Series Z9K 8K Mini LED mohou nyní vychutnat i vylepšený systém Acoustic Multi-Audio, který přesně sladí polohu zvuku s děním na obrazovce a zajistí výjimečný audiovizuální zážitek. Televizor Z9K také nabízí nové funkce, které individualizují a zdokonalují domácí zábavu.

Netflix Adaptive Calibrated Mode automaticky upravuje zpracování obrazu v závislosti na okolních světelných podmínkách, takže budou oblíbené pořady a filmy vypadat přesně podle záměru jejich tvůrců, a to za jakýchkoli podmínek.

Nový režim Sony BRAVIA CORE Calibrated Mode navíc automaticky upraví kvalitu obrazu na obrazovce tak, aby lépe odpovídala původní vizi tvůrce videa. Televizory navíc nesou označení ‚Ideální pro PlayStation 5‘, které signalizuje, že disponují také dvěma exkluzivními funkcemi pro PS5 – Automatickým mapováním tónů HDR a Automatickým režimem obrazu žánrů.

Za pozornost stojí i nově vyvinutá originální kamera BRAVIA CAM, které rozpozná, kde uživatelé sedí, a podle toho optimalizuje obraz i zvuk. Umožňuje ovládání gesty, videochat a nabídne mnoho dalších nových zábavných zážitků, které čekají na to, až je objevíte. Podrobnější informace o modelu Z9K včetně ceny a možností předobjednání jsou k dispozici na lokálních webových stránkách.

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama