Dobrá zpráva pro hráče. Herní USB headset se studiovým zvukem je v Česku

Základem headsetu beyerdynamic MMX 150 jsou kvalitní reproduktory o průměru 40 mm a impedanci 32 Ohmů / beyerdynamic
Německý specialista na studiová sluchátka beyerdynamic vyrábí i herní headsety. Model MMX 150 kombinuje vysokou kvalitu zvuku, oceňovaný kondenzátorový mikrofon META VOICE s funkcí eliminace okolního hluku a rozšířený režim umožňující v případě potřeby vnímat okolní zvuky.

Beyerdynamic představil na českém trhu herní headset s označením MMX 150 s prémiovým zvukem ve studiové kvalitě. Možnost připojení přes USB konektor zaručuje dle webu výrobce dostatečně kvalitní zvuk při propojení s jakýmkoli počítačem nebo herní konzolí, která umožňuje připojení USB headsetu.

Zvuk totiž vzniká přímo ve sluchátkách a není závislý na kvalitě zvukové karty herního hardwaru. Kolečko vestavěné do pravého náušníku umožňuje kromě ovládání hlasitosti také okamžité rychlé ztlumení (mute) či spuštění rozšířeného režimu, během něhož lze při hře vnímat i okolní zvuky z reálného světa.

Velkou výhodou headsetu beyerdynamic je pohodlné provedení s hlavovým mostem i koženkovými náušníky plněnými paměťovou pěnou vycházející z letitých zkušeností s výrobou studiových sluchátek. To zajišťuje vynikající komfort při mnohahodinovém hraní.

Základem headsetu beyerdynamic MMX 150 jsou kvalitní reproduktory o průměru 40 mm a impedanci 32 Ohmů, které jsou speciálně vyladěné pro hraní her. Výsledkem je čisté a přesné podání basů, středů i výšek při hraní her všech žánrů. V FPS hrách dává headset uživatelům výhodu přesné lokalizace kroků nepřátel i všech ostatních okolních zvuků, což poskytuje hráčům výhodu v celé řadě situací a díky působivému zvuku jsou i RPG hry realističtější.

Kondenzátorový mikrofon META VOICE má funkci potlačující nežádoucí ruchy z pozadí, jako například zvuky klávesnice, které jsou pro herní týmy rozptylující. Díky mikrofonům vestavěným do náušníků mohou hráči naopak v případě potřeby headset přepnout do rozšířeného režimu, který jim umožní vnímat okolní zvuky, jako například zvonění telefonu nebo zvonku. V tomto nastavení funguje headset podobně jako otevřená sluchátka.

Herní headset beyerdynamic MMX 150 je na našem trhu k dostání v šedé a černé barvě za doporučenou cenu 3 400 Kč. 

Zdroj: beyerdynamic

Mohlo by vás zajímat

Reklama