Speciální edice pamětí DDR4 se zářivým RGB podsvícením

Technologie Kingston Infrared Sync zajistí, že speciální RGB světelné efekty zůstanou spolehlivě synchronizované / Kingston
Kingston FURY uvede na trh nového člena svojí rodiny produktů – operační paměť Beast DDR4 RGB Special Edition. Tyto paměťové moduly jsou v rámci řady Kingston FURY unikátní svým bílým chladičem se zářivým RGB podsvícením.

S Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition dokážete nejen vylepšit výkon svého PC, ale dodat mu i nový atraktivní vzhled díky knihovně přednastavených světelných vzorů a efektů, které si můžete upravit pomocí programu Kingston FURY CTRL1 tak, aby byl váš systém opravdu jedinečný.

Patentovaná technologie Kingston Infrared Sync Technology pak zajistí, že vaše speciální RGB světelné efekty zůstanou spolehlivě synchronizované.

Paměti Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition vám pomohou dostat z vašeho systému maximum při hraní, editaci videa nebo jakékoli jiné práci či zábavě.

Mají certifikaci pro technologii Intel XMP, která nabízí perfektně vyladěné optimální přednastavení časování, rychlostí a napětí pro snadné přetaktování pouhým výběrem jednoho z integrovaných profilů. Kromě toho jsou připraveny i pro procesory AMD Ryzen, což umožňuje jejich bezproblémovou instalaci a upgrade libovolného systému na platformě Intel i AMD. 

Paměti Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition jsou k dispozici jako samostatné moduly s kapacitou 8 GB a 16 GB nebo v sadách s celkovou kapacitou 16 GB a 32 GB. Jsou 100% otestovány na rychlost, mají omezenou doživotní záruka a nabízejí také legendární spolehlivost značky Kingston.

Zdroj: Kingston

Mohlo by vás zajímat

Reklama