Tiskárna instax SQUARE Link umožňuje rychlý tisk fotek ze smartphonu

Fotka se z telefonu přenese do tiskárny prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth / FUJIFILM
Model SQUARE Link je nejnovější člen řady tiskáren instax Link a dokáže tisknout fotky ve čtvercovém formátu instax SQUARE, který má 1,5krát větší plochu než klasické filmy instax mini.

SQUARE Link nabízí řadu nových funkcí, které mají podpořit kreativitu tvůrců, včetně AR Print (rozšířené reality) a INSTAX Connect.

Tyto funkce podle webu výrobce umožňují fanouškům instantních fotek a tisku z mobilu sdílet své snímky zcela novými způsoby.

Stejně jako všechny předchozí tiskárny instax Link zvládne i SQUARE Link ozdobit fotky nespočtem šablon rámečků, digitálních samolepek nebo tiskových režimů přímo v intuitivní mobilní aplikaci, která je k dispozici zdarma pro telefony se systémy Android (ke stažení v obchodě Google Play) i iOS (v App Store). To vše usnadňuje sdílení fotek, práci s tiskárnou, a zvyšuje kreativitu jejích uživatelů.

SQUARE Link nabízí možnost přidávat do fotek funkce rozšířené reality, včetně speciálních efektů, textu, obrázků, barevných pozadí, kreseb a animací. QR kód vytištěný na fotografii odemkne obsah v rozšířené realitě, který si pak uživatelé mohou zobrazit pouhým naskenováním kódu pomocí telefonu. 

Funkce INSTAX Connect dostupná v aplikaci SQUARE Link umožňuje digitálně sdílet snímky instax. Stačí vybrat snímek ze smartphonu, přidat textový obsah nebo efekty a odeslat ho na libovolné připojené zařízení (např. smartphone, tablet atd.).

Uživatelé mohou ke svým snímkům přidávat text a dostávat textové odpovědi přímo na snímek. Příjemci, kteří jsou rovněž uživateli aplikace SQUARE Link, mohou dokonce vytisknout kopii obrázku s textem nebo bez něj.

Kompaktní a lehká tiskárna SQUARE Link přenese fotku z telefonu uživatele prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth a zahájí tisk přibližně za 12 sekund. Podporuje nepřetržitý tisk a je schopna podle údajů výrobce vytisknout až 100 snímků na jedno nabití. 

Tiskárna instax SQUARE Link se v Česku začne prodávat již 16. listopadu 2022 za 3699 Kč (s DPH) a bude dostupná ve dvou barevných provedeních – Ash White (bílá) a Midnight Green (zelená).

Zdroj: FUJIFILM

Mohlo by vás zajímat

Reklama