Nová chladnička Bespoke Flex s 32palcovým displejem je malým zábavním centrem

Chladnička disponuje novým softwarem pro Family Hub / Samsung Electronics
Na lednovém veletrhu CES představila společnost Samsung Electronics nejnovější přírůstky do svojí přizpůsobitelné řady Bespoke Home.

Kuchyň s technologií od společnosti Samsung, včetně širší nabídky chladniček Bespoke, větší a líp využitelné 32palcové obrazovky pro čtyřdveřovou chladničku Bespoke Flex se systémem Family Hub+ a pokročilé funkce umělé inteligence AI Pro Cooking pomáhající optimalizovat přípravu pokrmů v troubě Bespoke AI Oven, se stává chytřejším, všestrannějším a interaktivnějším prostorem než kdy dříve.

Nová čtyřdveřová chladnička Bespoke Flex s Family Hub+ nabízí kromě své primární funkce také komplexní rodinné komunikační, ovládací a zábavní centrum s překvapivě velkým displejem.

Dynamické funkce čtyřdveřové chladničky Bespoke Flex s Family Hub+ se zobrazují na 32palcovém bezrámečkovém FHD displeji, který je téměř dvakrát větší než u předchozích modelů. Z výhod větší obrazovky těží také vylepšené uživatelské rozhraní, které umožňuje pohodlně využívat služby SmartThings i sledovat a ovládat kompatibilní domácí spotřebiče.

Chladnička disponuje novým softwarem pro Family Hub. Mediální služba Samsung TV Plus nyní nabízí víc než 190 bezplatných kanálů a integrace Google Photos přeměňuje obrazovku platformy Family Hub na digitální fotorámeček, který usnadňuje sdílení a zobrazování fotografií.

Díky větší ploše obrazovky a nové funkci „obraz v obraze“ (PIP) u Samsung TV Plus se uživatelé můžou dívat na svoje oblíbené televizní pořady, zároveň kontrolovat a sledovat stav ostatních kuchyňských spotřebičů, a ještě dohlížet na to, co právě vaří.

Čtyřdveřová chladnička Bespoke Flex s Family Hub+ vstoupí na trh v Severní Americe a Koreji v první polovině roku 2023. Kromě toho se v roce 2023 na všech trzích, kde se prodávají chladničky Family Hub (Korea, USA, východní a západní Asie, Latinská Amerika a Evropa), aktualizuje software Family Hub.

Zdroj: Samsung Electronics, CES 2023

Mohlo by vás zajímat

Reklama