Nejdostupnější OLED televize s Ambilightem od Philipsu přichází na český trh

Ambilight TV OLED707 nabízí nadstandardní 70W zvukový výkon / TP Vision
Philips TV & Sound uvádí na český trh Ambiligh TV řady OLED707. Jedná se v současnosti o nejlevnější OLED televizor s Ambilightem na trhu.

Kromě známé funkce osvětlení okolí televizoru nabízí tyto modely dle webu společnosti TP Vision také obrazový procesor Philips P5 a podporu HDR10+, Dolby Vision i Dolby Atmos. K dispozici je v provedení 48, 55 a 65 palců, a to za zajímavou cenu již od 22 990 Kč.

Ambilight TV řady OLED707 vylepšuje obraz z jakéhokoliv zdroje díky patentovanému obrazovému procesoru Philips P5 s prvky umělé inteligence. Díky podpoře HDR je dále možné vychutnat si kontrast s vysokými detaily, ať už se jedná o temně tmavé nebo naopak velmi světlé scény. Podpora formátů zahrnuje HLG, Dolby Vision, HDR10 i HDR10+. 

Televizor mohou využívat i hráči konzolových her, pokud budou dodržovat pravidelný cyklus čištění zbytkového obrazu. Televizory OLED707 mají nízký input lag a podporují HDMI 2.1 včetně e-ARC, VRR pro 4K od 48 Hz do 120 Hz při plné šířce pásma 48 Gb/s, plus kompatibilitu s FreeSync a G-sync.

Zvuk s podporou DTS Play-Fi

Ambilight TV OLED707 nabízí nadstandardní 70W zvukový výkon. Televizor podporuje formát Dolby Atmos zajišťující prostorový zvuk a také technologii bezdrátového připojení audia DTS Play-Fi.

Ta přenáší zvuk ve vysokém rozlišení s téměř nulovým zpožděním do více zařízení po celém domě nebo bytě. Připojení k soundbaru, dalším reproduktorům nebo subwooferu je tak velmi snadné, a především bez drátů.

Android TV a design

O chytré funkce se stará nejnovější operační systém Android TV 11, který nabízí svižné a intuitivní rozhraní a širokou nabídku aplikací, včetně her.

Ultratenký kovový rámeček a chromové nožky s tmavou saténovou povrchovou úpravou propůjčují tomuto televizoru opravdový styl. Na dálkovém ovladači jsou tlačítka pro rychlý přístup ke všem oblíbeným streamovacím službám. 

Zdroj: TP Vision

Mohlo by vás zajímat

Reklama