• redakce
  • Doprava
  • 31. května 2023
  • 10:23

Mít „kouli“ se vyplatí. 5 důvodů, proč pořídit tažné zařízení na svůj vůz

 
Další 2 fotografie v galerii
Pro milovníky cestování a outdoorových aktivit je tažné zařízení naprostou nezbytností / Brink
Pokud máte osobní auto, asi už se vám stalo, že jste potřebovali převážet větší náklad, než bylo schopné pojmout. V tu chvíli vás jistě napadlo, že by bylo možná fajn pořídit si vozík za auto. Nebo jste možná vždy snili o tom, že jednou projedete Evropu s karavanem.

Pro oba tyto případy, ale i mnohé další je však prvním krokem instalace tažného zařízení neboli „koule na auto“. Sepsali jsme pro vás 5 pádných důvodů, proč si pořídit tažné zařízení.

1. Získáte větší flexibilitu při přepravě nákladu

Jedním z hlavních důvodů, proč byste si měli tažné zařízení obstarat, je možnost přepravy různých druhů nákladu. Bez ohledu na to, zda se jedná o přepravu zahradního vybavení, nábytku při stěhování či objemného odpadu, tažné zařízení vám umožňuje připevnit přívěs a snadno převážet veškerý náklad.

2. Otevřou se vám nové možnosti cestování

Pro milovníky cestování a outdoorových aktivit je tažné zařízení naprostou nezbytností. S tažným zařízením můžete jednoduše převážet karavan či obytný přívěs a vyrazit vstříc dobrodružství. Objevujte každý den nová místa, ale spěte v pohodlí, na které jste zvyklí z tepla domova.

Zvažujete pořízení tažného zařízení a hledáte značku, která nabízí prvotřídní kvalitu? Vyzkoušejte tažné zařízení od výrobce Brink, který se výrobou a prodejem tažného zařízení zabývá už více než 100 let.

3. Přeprava jízdních kol bude hračka

S nosičem kol na tažné zařízení můžete snadno převážet jízdní kola i těžší elektrokola. Již nebudete muset zvedat těžší kola na střechu vozidla nebo vozit špinavý bicykl v autě. S nosičem na tažné zařízení kola jednoduše připevníte na tažné zařízení, kde budou bezpečně uchycena a budete k nim mít snadný a rychlý přístup. Ušetříte tak čas a úsilí, které byste museli vynaložit při přepravě kol např. na střešních nosičích kol.

4. Můžete objevovat kouzlo vodních sportů

Pokud milujete vodní sporty, bude pro vás tažné zařízení neocenitelným pomocníkem. S jeho pomocí můžete převážet kajaky, windsurfingová prkna, čluny i další plavidla a můžete si svobodně vybrat místa pro provozování těchto vodních radovánek. Projeďte všechny nejlepší vodní plochy v Česku, nebo se vydejte k moři.

5. Tažné zařízení už nemusí hyzdit váš vůz

V posledních letech výrobci tažných zařízení naslouchali vašim stížnostem a požadavkům s ohledem na estetiku vozu. Vymysleli tak odnímatelné a sklopné tažné zařízení, které v případě, že ho zrovna nevyužíváte, buď odmontujete, nebo jednoduše sklopíte pod auto.

Mohlo by vás zajímat

Reklama