Nový 15palcový herní notebook Nitro V 15 s Full HD displejem s obnovovací frekvencí 165 Hz

Zařízení je také vybaveno tandemem synchronizovaně rotujících ventilátorů / Acer
Společnost Acer představila herní notebook Acer Nitro V 15, který kombinuje procesory 13. generace Intel Core, grafické procesory NVIDIA GeForce RTX řady 40, až 32 GB paměti DDR5 RAM a podporu až 2 TB PCIe M.2 SSD pro plynulé hraní bez starostí.

Notebook Acer Nitro V 15 je tedy dodáván s procesory Intel Core i7 až 13. generace, které jsou navrženy s nejnovější hybridní architekturou. Poskytují tak dle webu výrobce dostatečně vysoký výkon při hraní her, vytváření videí, jejich střihání a multi-taskingu, a to i na cestách.

Model je vybaven grafickým procesorem NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop, který nabízí realistické virtuální scény, jelikož grafický procesor zařízení poskytuje energeticky úsporné vykreslování s využitím umělé inteligence DLSS 3 a ray tracingu.

Nový notebook Acer Nitro V s operačním systémem Windows 11 je vybaven až 32 GB paměti DRR5 a podporuje až 2 TB SSD úložiště M.2 PCIe, které poskytuje rychlý start systému a dostatek prostoru pro aplikace, soubory a hry.

Aby byla zajištěna optimalizace notebooku Acer Nitro V 15 během dlouhých herních seancí, je zařízení vybaveno tandemem synchronizovaně rotujících ventilátorů a systémem chlazení se dvěma nasávacími otvory, které nasávají vzduch z klávesnice a spodního krytu a poté vyhání teplo různými průduchy strategicky umístěnými na bocích a zadní straně.

Smysly hráčů potěší 15,6palcová (16:9) obrazovka IPS s rozlišením FHD, obnovovací frekvencí až 165 Hz, dobou odezvy 3 ms a poměrem obrazovky k tělu 82 %. Uživatelé si také mohou maximálně užít herní zážitky díky technologii pohlcujícího zvuku DTS:X Ultra, která nabízí vylepšené umístění zvuku, akustiku a jemně vyladěné zvukové režimy pro různé herní žánry. Pro maximalizaci funkcí při komunikaci mimo herní prostředí je Nitro V 15 vybaven řešeními Acer s podporou umělé inteligence, včetně technologií Acer Purified View a Acer Purified Voice pro optimalizované videohovory.

Uživatelé mají vše pod kontrolou díky užitečné aplikaci NitroSense, která umožňuje přizpůsobit nastavení hry a výkon hardwaru pohodlně na dosah ruky. Z hlediska konektivity mají hráči výhodu díky podpoře Wi-Fi 6 a celé řadě periferií včetně všestranného portu Thunderbolt 4 pro nabíjení, přenos dat a zobrazení videa. Acer Nitro V 15 je také dodáván s měsíční službou Xbox Game Pass Ultimate, která poskytuje přístup ke stovkám populárních herních titulů, z nichž si můžete vybírat. Model Nitro V 15 (ANV15-51) bude v regionu EMEA k dispozici od října 2023 za cenu od 19 990 Kč.

Zdroj: Acer

Mohlo by vás zajímat

Reklama