Nový přívěsek Galaxy SmartTag2 ochrání cenný majetek

U modelu Galaxy SmartTag2 se prodloužila výdrž baterie až na 500 dní / Samsung
Nová verze Galaxy SmartTag2 přináší do řady chytrých přívěsků od Samsungu několik vylepšených způsobů, jak hlídat a sledovat cenné předměty. V České republice je přívěsek Galaxy SmartTag2 dostupný již od 5. října 2023 v černé a bílé barvě.

Jednou z nejdůležitějších novinek, kterou Galaxy SmartTag2 přináší, je dle webu výrobce nový režim ztráty, díky němuž uživatelé mohou zadat do přívěsku své kontaktní informace a krátkou zprávu.

Pokud následně kdokoli najde jakýkoli předmět s přívěskem Galaxy SmartTag2, může přívěsek pomocí telefonu oskenovat a kontaktní informace i zprávu uvidí. Například na psím obojku tak SmartTag2 funguje jako známka s telefonním číslem majitele, pokud se pes zaběhne. Režim ztráty funguje v kombinaci s jakýmkoli zařízením s NFC portem a webovým prohlížečem.

Další novinkou Galaxy SmartTag2 je vylepšená funkce Compass View, díky níž se na displeji telefonu zobrazí šipky a navádějí uživatele směrem k přívěsku. Zároveň se zobrazí zbývající vzdálenost. Režim je k dispozici na všech telefonech Galaxy s podporou technologie UWB, tedy např. na modelu Galaxy S23 Ultra.

Vylepšení se dočkala i aplikace SmartThings Find. Po registraci nového přívěsku Galaxy SmartTag nyní zobrazí ikonu jeho zástupce přímo na ploše telefonu, takže lze aplikaci spustit snáze a rychleji. Mapa se nyní v aplikaci zobrazí na celé ploše displeje a uživatelské rozhraní je intuitivnější než dřív.

A když vyměníte telefon za nový, SmartTag2 se automaticky synchronizace na novém přístroji, takže nemusíte nic nastavovat. Stačí se připojit k účtu Samsung.

Kromě výše uvedených předností se u modelu Galaxy SmartTag2 prodloužila i výdrž baterie, na čemž má zásluhu především nový úsporný režim (lze do něj přepnout místo běžného režimu, který se ovšem rovněž dočkal vylepšení).

Úsporný režim se hodí především pro uživatele, kteří přívěsek používají k neustálému monitorování vybraných předmětů – baterie vydrží déle a funkce přívěsku se přitom nijak nemění. V novém režimu zvládne Galaxy SmartTag2 fungovat až 700 dnů, tedy více než dvojnásobek ve srovnání s předchozí generací Galaxy SmartTag.

Dokonce i v běžném režimu se výdrž baterie prodloužila na 500 dní, což znamená zlepšení o 50 % v porovnání s předchozí verzí. Mezi oběma režimy se dá bez problémů přepínat a doba, po kterou člověk může sledovat své cennosti od klíčků od auta až třeba po jízdní kolo, se tak může výrazně prodloužit. Doporučená maloobchodní cena přívěsku byla stanovena na 999 Kč.

Zdroj: Samsung

Mohlo by vás zajímat

Reklama