Chytrá žárovka Tapo L535E nabízí miliony barevných odstínů

Nová žárovka Tapo L535E poskytuje 1055 lumenů (ekvivalent 75 W) jasného osvětlení / TP-Link
Nová chytrá Wi-Fi žárovka Tapo L535E od společnosti TP-Link podporuje standard Matter a zároveň umí poskytnout maximální individualizaci osvětlení.

Standard konektivity Matter sjednocuje dle webu výrobce komunikaci mezi zařízeními chytré domácnosti bez ohledu na platformu či výrobce. Produkty v ekosystému internetu věcí se tak stávají přístupnější pro ještě více domácností.

V aplikaci Matter je tak možné ovládat, spravovat či nastavovat produkty bez ohledu na výrobce, stačí pouze kompatibilita s tímto standardem. TP-Link se k protokolu připojil jako jeden z prvních výrobců, a to s produktovou řadou Tapo.

Žárovka Tapo L535E poskytuje 1055 lumenů (ekvivalent 75 W) vysoce kvalitního a jasného osvětlení se širokou škálou barev. Tím za sebou nechává konkurenci. Většina standardních inteligentních žárovek končí u 800 lumenů.

Uživatelé tak mohou přizpůsobovat jas, teplotu i barvu dle své aktuální potřeby. Plán a časovač dokáže vytvářet pravidelné scénáře spojené se zapínáním a vypínáním společně s vybranými světelnými efekty, podobně pak režim východu a západu slunce umožňuje automatickou aktivaci světel v daný čas.

Žárovku lze ovládat hlasem pomocí kompatibilních asistentů Google Home, Apple Home nebo Alexa. S funkcí dálkového ovládání mohou uživatelé své chytré žárovky ovládat odkudkoliv a tím navozovat pocit, že je někdo doma, což může odradit nevítané hosty. Funkce Away pak dokáže ve vaší nepřítomnosti zcela samostatně stmívat, zapínat, vypínat a měnit barvy.

Užitečná funkce skupinového ovládání dokáže současně řídit osvětlení u vybraných žárovek. Široká škála těchto inteligentních automatizací maximalizuje uživatelské pohodlí v inteligentním domově a posouvá kontrolu nad domácím prostředím k ještě větší individualitě.

Novou chytrou žárovku lze propojit s chytrými senzory Tapo, které dokáží na základě detekce pohybu ve vhodný čas řídit zcela automaticky osvětlení. Konzervativnější uživatelé uvítají možnost dokoupení samostatného chytrého tlačítka k ovládání osvětlení, díky němuž není nutné otevírat aplikaci nebo volat hlasového asistenta.

V porovnání s běžnou 75 W žárovkou snižuje Tapo L535E spotřebu energie až o 89 %, aniž by došlo ke snížení jasu. V takové kondici vydrží dle údajů výrobce až 25 000 hodin. Spotřebu energie pak uživatelé mohou monitorovat v aplikaci Tapo, čímž získají přehled o nákladech na osvětlení u připojených zařízení.

Zdroj: TP-Link

Mohlo by vás zajímat

Reklama