Nová DDR5 paměť Kingston FURY je inspirovaná závodními vozy

Paměť Renegade DDR5 RGB Limited Edition je k dispozici jako 48GB sada dvou modulů / Kingston
Model Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition díky turbovýkonu dosahuje vysokých rychlostí a má výjimečnou výdrž, abyste na závodní dráze našli svoji stopu.

už hrajete hry, streamujete nebo stříháte videa ve vysokém rozlišení, vybavte svou sestavu spolehlivým výkonem a zvyšte rychlost výpočetních operací. Nové, zakřivené a vzorované moduly napodobují výrazný design vašeho oblíbeného závodního vozu. Podle webu výrobce nový červeno-černý chladič s kaskádovými prvky dodává na aerodynamickém vzhledu a pocitu závodního vozu připraveného projíždět zatáčky nejnáročnějších okruhů.

Odstartujte závod s novým a exkluzivním výchozím efektem na 12 LED diodách uvnitř větrem ošlehané světelné lišty, nebo prožijte vzrušení ze startovních světel s některým z 18 přizpůsobitelných RGB efektů, které využívají software FURY CTRL a patentovanou technologii Kingston FURY Infrared Sync Technology pokaždé, když usednete do kokpitu řidiče nebo do herního křesla.

„Těší nás, že můžeme našim zákazníkům nabídnout další paměť, která krásně propojuje styl a výkon,“ řekla Iwona Zalewska, obchodní manažerka DRAM společnosti Kingston pro region EMEA.

„Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition se vyznačuje novým výrazným provedením a využívá nejnovější technologie k dosažení agresivní rychlosti 8000 MT/s, čímž podporuje extrémní potenciál přetaktování a zároveň minimalizuje výkonnostní omezení.“

Nová paměť Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition se zmíněnou rychlostí 8000 MT/s je vybavena ručně vyladěnými špičkovými součástkami ověřenými při 100% továrním testování rychlosti.

Paměť Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition je k dispozici jako 48GB sada dvou modulů, má certifikaci Intel XMP 3.0 i podporu oblíbených výrobců základních desek. Byla 100 % testovaná na rychlost, chrání ji doživotní záruka a nabízí známou spolehlivost značky Kingston.

Zdroj: Kingston

Mohlo by vás zajímat

Reklama