Laserový RGB projektor ViewSonic LX700-4K promítá obraz s až 300palcovou úhlopříčkou

Projektor poskytuje rozlišení 4K spolu s podporou HDR/HLG / ViewSonic
Nový projektor LX700-4K RGB nastavuje nový standard vizuálního výkonu pro domácí zábavu. Jako první stropní domácí projektor na světě s laserovou RGB technologií dosahuje LX700-4K RGB 100% pokrytí barevného gamutu BT.2020, jednoho z nejpokročilejších barevných standardů současnosti.

Jádrem modelu je laserová RGB technologie, která vytváří živý obraz se 100% pokrytím barevné škály BT.2020 a přináší realističtější zážitek ze sledování. Díky vysoké sytosti barev a kontrastu se projektor může dle webu výrobce pochlubit 5 200 RGB laser lm, které zajišťují živé a jasné detaily i za různých světelných podmínek. To zvyšuje celkovou kvalitu obrazu, takže je ideální pro milovníky domácího kina.

Projektor poskytuje rozlišení 4K spolu s podporou HDR/HLG, což zajišťuje dostatečně ostrý a hluboký obraz. Vysoký nativní kontrastní poměr, poháněný 0,65palcovým čipem DMD (Digital Micromirror Device), zvýrazňuje detaily, zejména v tmavých scénách, a poskytuje tak v různých domácích prostředích skutečný zážitek jako v kině.

Využívá technologii Digital Light Processing (DLP), stejnou důvěryhodnou technologii, která se používá v kinech IMAX a ve více než 90 % digitálních kin po celém světě.

Model LX700-4K RGB dokáže promítat obraz s obrovskou až 300“ úhlopříčkou, čímž poskytuje zábavu s velkým obrazem daleko za obvyklou hranicí 100“ u OLED televizorů. Nabízí řadu flexibilních možností instalace, které zajišťují bezproblémové nastavení. Díky 1,6násobnému optickému zoomu mohou uživatelé zvolit nejideálnější místo nastavení v rámci rozsahu, čímž dosáhnou požadované velikosti obrazu, aniž by museli měnit stávající design interiéru.

Funkce vertikálního posunu projekce umožňuje vertikálně doladit polohu promítaného obrazu bez nutnosti fyzického přemístění projektoru. Navíc horizontální a vertikální korekce lichoběžníkového zkreslení spolu s nastavením 4 rohů zajišťuje, že promítaný obraz bude dokonale tvarovaný a symetrický, i když bude projektor umístěn mimo střed. Uživatelé tak mohou bez problémů dosáhnout ideálního přizpůsobení a umístění.

LX700-4K RGB je také vybaven podporou HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel), což uživatelům usnadňuje připojení externího zvukového zařízení a zlepšuje jejich audiovizuální zážitek. To umožňuje bezproblémový přenos vysoce kvalitních formátů zvuku a obrazu, což zajišťuje snadnou integraci do jakéhokoli prostředí domácího kina a poskytuje ještě více pohlcující zážitek ze sledování.

Kromě toho, že LX700-4K RGB vyniká při zprostředkování filmových zážitků, splňuje také vysoce kvalitní herní standardy pro oblíbené konzole, jako jsou Xbox a PlayStation. Kombinace rozlišení QHD 1440p při 120 Hz zajišťuje rovnováhu mezi rozlišením a obnovovací frekvencí pro správný herní zážitek.

Poskytuje plynulý a detailní obraz i během rychlých akcí, takže si hráči mohou vychutnat plynulý výkon bez ztráty kvality obrazu. Projektor se může pochlubit 4,2ms ultrarychlým vstupem, obnovovací frekvencí 240 Hz a dobou odezvy na úrovni mikrosekund, takže poskytuje bezproblémový domácí herní zážitek pro všechny hráče.

Projektor LX700-4K RGB by měl být na českém trhu dostupný od druhé poloviny srpna 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 48.390 Kč (včetně DPH).

Zdroj: ViewSonic

Mohlo by vás zajímat

Reklama