Televize NXTFRAME disponuje zvukovou technologií Bang & Olufsen

NXTFRAME využívá matný antireflexní displej TCL a nabízí několik různých textur matu / TCL
Společnost TCL představila na veletrhu IFA 2024 svou první televizi NXTFRAME. A není to pouhá televize, je to budoucnost digitálního umění a domácí zábavy. Umění, design a moderní technologie se spojují do jediného elegantního spotřebiče.

Model NXTFRAME Pro nabízí zvuk od Bang & Olufsen – jde o první produkt v rámci partnerství mezi TCL a Bang & Olufsen. Zvuková technologie Bang & Olufsen zaručuje zvuk soundbaru a subwooferu vyladěný a testovaný inženýry této světově proslulé, ikonické značky.

Televize TCL NXTFRAME budou na evropském trhu k dispozici ještě v roce 2024 ve velikostech 55, 65 a 75 palců. TCL NXTFRAME je více než obrazovka – je to příležitost, jak projevit svou kreativitu.

Díky vyměnitelným magnetickým rámečkům v různých elegantních barvách můžete snadno sladit svou televizi s estetikou místnosti. Magnetické rámečky můžete jednoduše nacvaknout a snadno tak změnit styl, aby váš prostor vždy odrážel váš vkus.

NXTFRAME využívá matný antireflexní displej TCL a nabízí několik různých textur matu, takže jej můžete přizpůsobit tak, aby vypadal přesně podle vašich představ. Výběr umění nikdy nebyl jednodušší. NXTFRAME TV obsahuje knihovnu vybraného umění, navíc máte přístup k širší nabídce kolekcí online.

Můžete také rozšiřovat svou vlastní sbírku nahráváním vlastním obrázků z mobilních zařízení pomocí aplikace TCL Home nebo přes USB. Díky partnerství s londýnskou Národní galerií promění Art Library váš obývací pokoj v osobní ateliér s měnícím se uměním, ať už to budou malby, fotografie, kresby nebo street art.

Televize TCL NXTFRAME Pro je celý systém, který zahrnuje bezdrátový 3.1.2 soundbar a bezdrátový subwoofer, navržené v rámci spolupráce akustických týmů TCL a Bang & Olufsen. Tento jedinečný systém vytváří pohlcující audio-vizuální zážitek.

Týmy Bang & Olufsen úzce spolupracovaly se zvukovými návrháři TCL po celou dobu vývoje, aby zajistily, že každý tón bude co nejčistší, přesně tak, jak ho původně umělec zamýšlel. Ať už jde o filmy, hraní her nebo hudbu, očekávejte pohlcující zážitek, při kterém nepřijdete o jediné slovo dialogu, ráz akce nebo detail relaxační zvukové scény.

Aby zajistili opravdu nádherný zvuk, audio testovali, doladili a schválili přesně ti stejní zvukaři, které proslavila tvorba světově proslulých produktů Bang & Olufsen. Tento audio systém zahrnuje také režim pro vylepšení dialogů a technologii BeoSonic, která umožňuje uživatelům měnit zvukové profily podle typu obsahu.

Model NXTFRAME TV nainstalujete jako běžnou televizi, jenom nebudete potřebovat dokoupit vlastní držák. V krabici totiž najdete elegantní držák, který umožňuje připevnit televizi ke zdi tak natěsno, jako by byla obraz.

Nová televize NXTFRAME je totiž s tloušťkou pouhých 27,9 mm nejtenčí ve své třídě, kdy vše nabízí integrované. Všechny porty jsou umístěny přímo v těle TV a uspořádány tak, aby zajistily elegantní a čistý design.

K dispozici máte také pohyblivý stojan TCL Movable Floor Stand, určený výhradně pro sérii NXTFRAME. Elegantní design ve stylu stojanu na malířské plátno můžete osadit odnímatelnými kolečky, což umožňuje snadné přemístění televize v domácnosti. Tento stojan je vybaven praktickou úložnou přihrádkou, úchytkami kabelů a zadním dekoračním krytem, aby byla televize estetická i zezadu.

Televize TCL NXTFRAME vyvažuje své zaměření na estetiku vysokým výkonem. Ať už jste hráč, fanoušek sportu nebo příznivec akčních trháků, 120 a 144 Hz VRR panel s MEMC technologiemi pro zlepšení pohybu poskytuje dostatečnou ostrost a čistotu obrazu.

240 Hz Game Accelerator v kombinaci s AMD FreeSync Premium pak vytvářejí rychlý a responzivní herní zážitek, vhodný i pro seriózní hráče, kteří chtějí kralovat soutěžnímu hraní. NXTFRAME v Pro variantě přichází s 3.2.1 bezdrátovým soundbarem a subwooferem, které dokážou vyprodukovat až 230 W zvukového výkonu.

Zdroj: TCL, Bang & Olufsen

Mohlo by vás zajímat

Reklama