Nová řada monitorů MA značky BenQ pro uživatele MacBooků

Monitory řady MA nabízí dostatek pracovního prostoru na 27 a 32palcových panelech se 4k rozlišením / BenQ
Společnost BenQ uvede na trh novou řadu monitorů MA, speciálně navržených pro uživatele MacBooků. Díky elegantnímu stylu, který vhodně doplňuje MacBooky, nastavuje řada MA nový standard externích monitorů pro MacOS. Poskytuje dokonalou konzistenci barev a bezproblémovou integraci se zařízeními Mac.

Smazání rozdílů mezi displeji MacBooků a externích monitorů umožnili experti z BenQ Color Lab, známí svojí autoritou v oblasti barev, díky speciální technologii ladění barev integrovanou do monitorů. Tou je dle webu výrobce zajištěna vysoká konzistence barev a vyladěný vizuální zážitek na obrazovkách MacBooků i monitorů řady MA.

Jednotnost je dále podpořena bezproblémovou integrací, a to i díky synchronizaci jasu, hlasitosti a ovládacích prvků MacBooku, a dále zjednodušeným nastavením prostřednictvím softwaru BenQ Display Pilot 2umožňujícím nastavení obrazovky jedním kliknutím.

Monitory řady MA nabízí dostatek pracovního prostoru na 27 a 32palcových panelech se 4k rozlišením doplněným flexibilním nastavením výšky a úhlu naklonění pro optimální pohodlí a produktivitu.

Nedílnou součástí je bohatá konektivita reprezentovaná dvěma porty USB-C, dvěma HDMI a možností připojení přes jediný USB-C kabel včetně napájení notebooku. K dispozici je také funkce always-on pro nepřetržité nabíjení připojených Mac zařízení.

Jako první jsou uváděny na trh 27palcový model BenQ MA270U a 32palcový model BenQ MA320U. BenQ MA320U bude k dispozici v průběhu listopadu za doporučenou koncovou cenu 17 425 Kč s DPH v Česku a 697 euro s DPH na Slovensku. BenQ MA270U bude k dispozici v průběhu listopadu za doporučenou koncovou cenu 14 525 Kč s DPH v Česku a 581 euro s DPH na Slovensku.

Zdroj: BenQ

Mohlo by vás zajímat

Reklama