Nové 4K HDR OLED televizory s 8 miliony samostatně svítících pixelů jsou již v prodeji

Design stojánku AG8 přináší možnost otáčet televizor o 180 stupňů / Sony
Televizory Bravia ze série AG8 přináší hluboké odstíny černé, bohaté barvy i široký pozorovací úhel, takže by měl být spokojen i ten nejnáročnější divák. Nyní tyto modely přichází i na tuzemský trh, prozradíme vám cenu i další parametry.

Modely série AG8 využívají OLED panel s 8 miliony samostatně svítících pixelů, které přinášejí vsoký kontrast a realistické barvy. Modely jsou vybaveny 4K HDR procesorem X1 Extreme, který disponuje třemi technologiemi: jde o objektově orientovaný HDR remaster, Super Bit Mapping a duální databázové zpracování – všechny společně přinášejí realistický obraz, ať už sledujete televizní vysílání, streamujete nejnovější seriály nebo si vychutnáváte filmový trhák. Televizory AG8 kromě toho disponují i funkcí Dolby Vision.

Díky unikátnímu a důmyslnému využití nových technologií v oblasti zvuku přináší OLED televizory AG8 skutečný divácký zážitek. Technologie Acoustic Surface Audio umožňuje, aby zvuk vycházel přímo ze samotné obrazovky, a přináší tak dokonalou souhru obrazu a zvuku.

Design stojánku AG8 přináší díky své univerzálnosti možnost otáčet televizor o 180° nebo jej vytáhnout výš a umístit pod televizi ještě zvukový projektor.

Série AG8 OLED 4K HDR televizorů Bravia funguje na platformě Sony Android TV, která podporuje široké spektrum aplikací od Google Play, včetně YouTube, Netflix nebo Prime Video. Aby byla vaše televize a domov ještě chytřejší, nabízí AG8 vestavěný Google Assistant. Diváci mohou na televizor jednoduše mluvit a pomocí Google Assistant také rychle naplánovat den, vyhledat obsah nebo přehrávat televizní programy či filmy.

A jaké jsou ceny těchto novinek? Model KD55AG8BAEP s úhlopříčkou 55” bude k dostání od 59 999 Kč a model KD65AG8BAEP s úhlopříčkou 65” od 89 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama