Nový dotykový LCD monitor s 24palcovou úhlopříčkou a technologií SmoothTouch

Model disponuje Full HD panelem ve formátu 16:9 / Philips
Na tuzemský trh dorazil nový LCD monitor Philips 242B9T s úhlopříčkou 24″ a technologií SmoothTouch. Disponuje Full HD panelem ve formátu 16:9, odolností vůči prachu a vodě dle normy IP54, projektivní kapacitní multidotykovou plochou s podporou až 10 současných dotyků, širokou škálu portů a konektorů a technologií ochrany zraku

Dotykový Philips 242B9T nabízí interaktivní SmoothTouch panel, který poskytuje snadné a rychlé ovládání. 10dotekový projektivně kapacitní (PCAP) displej umožňuje psaní všemi deseti, takže uživatel může na monitoru psát jako na běžné klávesnici.

A pro lepší přesnost při zadávání je k dispozici i stylus. Ať už se jedná o různé dotykové aplikace, týmové projekty nebo hry, tak tento monitor kombinuje produktivitu se zábavou.

Monitor je vybaven matným povrchem a flexibilním Philips SmartStand v „zetkovém“ designu pro zajištění optimálního pohodlí při sledování.

Díky technologii SmartContrast, která automaticky upravuje barevné podání a úroveň podsvícení, je obraz dostatečně ostrý a barvy syté. A aby si mohli uživatelé vychutnat všechny přednosti tohoto monitoru, je vybaven řadou technologií jako jsou Flicker-Free, LowBlue mód nebo EasyRead mód.

Novinka nabízí širokou škálu možností připojení: HDMI 1.4, VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 a rychlonabíjecí USB 3.1. Nový flexibilní dotekový Philips 242B9T je dostupný za koncovou cenu 7.659 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama