OLED je stále dostupnější: Některé 55palcové modely se dostaly pod hranici 30 000 Kč

OLED panely zaručují výjimečný kontrast a podání černé / Philips
OLED televizory patří i dnes k technologické špičce v oblasti televizní zábavy. Diváci oceňují široké barevné spektrum, věrné podání černé a dostatečně široké pozorovací úhly. A v poslední době i přívětivější ceny za jednotlivé OLED modely.

Uvedený trend potvrzuje i společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, která nyní snížila cenu u loňského 55palcového modelu 55OLED803.

Tento nejprodávanější OLED televizor s Ambilightem je v současnosti možné zakoupit za méně než 30 000 Kč. Poměrně nová televizní zobrazovací technologie OLED se tak stává stále dostupnější široké veřejnosti.

Jak jsme již naznačili v úvodu, tak OLED panely zaručují výjimečný kontrast a podání černé, což nyní navíc vylepšuje Philips TV druhou generací obrazového procesoru Philips P5.

Tento procesor využívá technologii Perfect Natural Reality k vylepšení kontrastu pomocí inteligentního algoritmu a přibližuje obsah v SDR kvalitě HDR. Uvedený 55palcový model je  v prodeji za 29 990 Kč ve vybraných e-shopech a prodejnách.

Mohlo by vás zajímat

Reklama