Pořiďte si QLED 8K televizi a můžete získat zdarma smartphone Galaxy S10

Televizor Samsung QLED 8K je vybaven vyspělou technologií / Samsung
Samsung Electronics dnes spustil speciální akci, kdy ke koupi jakéhokoliv televizoru QLED 8K přibalí jako dárek smartphone Samsung Galaxy S10 v černé barvě se 128 GB vnitřní pamětí.

Televizory Samsung QLED 8K přinášejí výraznou hloubku obrazu, se kterou si vychutnáte každý detail. Vysoké rozlišení 8K s 33 miliony pixelů vám odhalí i ty nejmenší drobnosti, které jste dosud nezachytili, a postará se o čistý a jemný obraz.

Televizor Samsung QLED 8K je vybaven vyspělou technologií a využívá vysoce pokročilou umělou inteligenci na to, aby vylepšil obsah v nízkém rozlišení na kvalitu blížící se 8K. Optimalizuje zvuk, reaguje na úroveň jasu ve vaší místnosti, a dokonce doporučuje oblíbený obsah. Režim Ambient pak televizor ve chvílích, kdy ho nesledujete, nechá splynout s okolím, jako by byl chameleon. 

Smartphone Samsung Galaxy S10 je ve spojení s Dynamic AMOLED Infinity-O displejem jedním z nejinovativnějších smartphonů na trhu. Díky ultrazvukové čtečce otisků prstů umístěné v displeji je jeho odemykání jednodušší a pohodlnější.

Tři vestavěné objektivy přemění S10 na téměř profesionální fotoaparát a vaše snímky, selfie a videa budou jednoduše perfektní. K tomu vám pomůže i návrh kompozice a automatická optimalizace nastavení fotoaparátu podle okolní scény. Uživatelský komfort rozšiřuje bezdrátové sdílení energie, o kterou se můžete podělit s jinými zařízeními.

Mohlo by vás zajímat

Reklama