Obraz pro náročné: 27palcový 4K grafický monitor od Dellu

 
Další 1 fotografie v galerii
Monitor nabídne rozhraní Thunderbolt 3 s přenosovou rychlostí až 40 Gb/s / Dell
Na začátku příštího roku se na tuzemském trhu objeví model UltraSharp 27 4K PremierColor, což bude první 27palcový 4K model v našich končinách s integrovaným kolorimetrem a rozhraním Thunderbolt 3.

Nový monitor Dell UltraSharp 27 4K PremierColor bude nabízet gamut pokrývající 100 % Adobe RGB, 98 % DCI-P3 a 80 % BT2020. Podle výrobce tedy zvládne reprodukovat široké spektrum barev v různých standardních barevných prostorech. Parametry poskytovaného obrazu budou skutečně na úrovni doby: rozlišení 4K Ultra HD, resp. 3840 × 2160 pixelů, a vysoký kontrastní poměr 1300 : 1.

Monitor nabídne rozhraní Thunderbolt 3 s přenosovou rychlostí až 40 Gb/s – tedy nejrychlejší a nejuniverzálnější připojení. Osazený bude dvěma těmito porty, přes které dokáže napájet připojený notebook výkonem až 90 W a zároveň přenášet video a datový signál.

Součástí bude též integrovaná funkce Picture-By-Picture (PBP) pro paralelní porovnávání vizuálního obsahu. Umožňuje současně zobrazit tentýž obraz v různých barevných prostorech nebo dva obrazy z různých zdrojů.

Vestavěný kolorimetr pomůže uživatelům pracovat rychleji díky snadné a rychlé kalibraci. Tu lze provádět buď kdykoli podle potřeby nebo plánovaně mimo pracovní dobu a udržovat tak konzistentní a optimalizované nastavení barev.

Monitor UltraSharp 27 4K PremierColor bude kompatibilní se systémem CalMAN a spolupracuje se softwarem CalMAN pro kalibraci barev s využitím vestavěného kolorimetru nebo externí sondy. Monitor Dell UltraSharp 27 4K PremierColor bude v prodeji od 15. ledna 2020, a to za 43 900 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama