Nová bezdrátová sluchátka nabídnou uživateli v terénu až 100 hodin poslechu

 
Další 2 fotografie v galerii
Sluchátka slouží i pro pohodlné handsfree telefonování / Philips
Trendem poslední doby jsou bezesporu bezdrátová (tzv. True Wireless) sluchátka. Především při přehrávání hudby z mobilního telefonu – ať už třeba na cestě v dopravním prostředku či během nejrůznějších sportovních aktivit – dává osvobození od kabelů pocit skutečné volnosti.

Příkladem toho, že pohodlí bezdrátového poslechu lze spojit s kvalitní reprodukcí, snadnou obsluhou i komfortním dobíjením, jsou „špuntová“ (In-Ear) sluchátka Philips SHB2515.

Základem jejich zvukové kvality jsou reproduktory s průměrem 6 mm vybavené neodymovými magnety. K dobrému poslechu napomáhá i konstrukce zvukovodů, jejichž oválný tvar maximalizuje pasivní izolaci hluku. Samozřejmě, že základem poslechu je stereofonní zvuk, pokud ale potřebujeme slyšet i dění kolem sebe, může se někdy hodit režim Mono umožňující ponechat jedno ucho volné.

U špuntových sluchátek je velmi podstatné pohodlné nošení. V příslušenství modelu Philips SHB2515 proto uživatel najde ve třech velikostech měkké gumové ušní adaptéry. Díky tomu nejen sluchátka dobře drží, ale utěsnění vstupu do ucha napomáhá i intenzivnímu dojmu z poslechu. Sluchátka reprodukují zvuk přenášený ze zdroje přes Bluetooth, v jehož rámci jsou podporovány profily A2DP, Handsfree, HFP, HSP. Párování je jednoduché, a to i proto, že sluchátka si „pamatují“ poslední zařízení, se kterým byla spárována a připojení je tak otázkou okamžiku.

Sluchátka slouží i pro pohodlné handsfree telefonování. Pro tento účel jsou vybavena i mikrofonem a díky funkcím odstranění akustické ozvěny a potlačení šumu bude poslech hovoru příjemný a bez rušení. V obou případech – při reprodukci hudby i při telefonování – pak oceníte jednoduchý, ale funkční systém ovládání pomocí multifunkčních tlačítek na obou sluchátkách. Pomocí nich je možné měnit hlasitost, přeskočit skladbu nebo přijmout příchozí hovor.

Díky pouzdru sluchátek, které je současně i jejich dobíjecím zařízením s kapacitou 3 350 mAh (obdoba power banky), budete mít zásobu dobíjecí energie až na 100 hodin provozu doslova v kapse. Jedno nabití z pouzdra trvá přibližně 1,5 hodiny a vystačí na zhruba 5 hodin přehrávání. Navíc na pouzdru nechybí také port USB, takže vám v případě potřeby poslouží i pro dobití mobilního telefonu. 

True Wireless sluchátka Philips SHB2515 jsou již v prodeji (v černém a bílém provedení), a to za 3 099 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama