Do rozvodu hudby v bytě můžete zapojit i bezdrátové reproduktory SoundLink

 
Další 1 fotografie v galerii
Nově lze do aplikace Bose Music zahrnout také reproduktory Revolve, Revolve+, Color a Micro / BaSys
Chytré audiosystémy Home Speaker jsou určeny ke streamingu prostřednictvím populárních hudebních služeb a umožňují bezdrátový rozvod hudby v domě nebo bytě v dosahu domácí Wi-Fi sítě.

Nově lze ke komplexnímu domácímu systému připojit také jeden reproduktor z řady SoundLink. Na výběr je Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro. Tato funkce je k dispozici díky nové verzi aplikace Bose Music.

Tato aplikace integruje do jedné hudební databáze populární hudební streamovací služby Spotify a Amazon Music a přidává k nim nepřeberné množství internetových rádií sdružených pod TuneIn. 

Všechny uvedené zdroje lze pomocí Bose Music streamovat s využitím domácí Wi-Fi sítě přímo do audiosystémů Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker Portable, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 a Bose Soundbar 700.

Aplikace představuje pouze ovládací prvek, není závislá na dosahu Bluetooth a umožňuje synchronizované přehrávání vybrané hudby ve více místnostech najednou, tvorbu skupin a jednotné ovládání hlasitosti celého prostoru. Ovládat přehrávání může ze svého smartphonu každý člen domácnosti. 

Nově lze do aplikace Bose Music zahrnout také přenosné reproduktory Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro. Pomocí Bluetooth je možné propojit tento přístroj s jedním z výše uvedených chytrých audiosystémů a využít ho v dalším pokoji v rámci dosahu jako další zónu. Novou verzi aplikace Bose Music si můžete zdarma stáhnout v obchodech AppStore a Google Play.

Mohlo by vás zajímat

Reklama