Inteligentní interiérová kamera Netatmo podporuje HomeKit Secure Video

Kamera je vybavena technologií rozpoznávání obličeje / Netatmo
Inteligentní interiérová kamera Netatmo je nyní kompatibilní s technologií HomeKit Secure Video. Jaké to má výhody pro uživatele?

TI mohou nově sledovat svá videa z této kamery v aplikaci Apple Home a ukládat je do iCloudu. Tato bezplatná a automatická softwarová aktualizace bude v nejbližších dnech postupně dostupná pro všechny interiérové kamery Netatmo, včetně již zakoupených. 

Kamera Netatmo je jednou z prvních kamer kompatibilních s HomeKit Secure Video. Tento přístroj je schopen rozlišovat mezi cizími osobami, rodinnými příslušníky a neškodnými pohyby. Díky zabudované technologii rozpoznávání obličeje, uživatel dostane upozornění na svůj chytrý telefon spolu s fotografií a videem, jakmile kamera detekuje neznámou tvář.

Zákazníci Apple nyní mohou sledovat videa živě či si zpětně přehrát veškerou aktivitu detekovanou v posledních 10 dnech inteligentní interiérovou kamerou na svých iPhonech, iPadech nebo počítačích Mac v aplikaci Apple Home. 

Pomocí zařízení jako Apple TV, HomePod nebo iPad (nastavený jako home hub), HomeKit Secure Video videa nahrané bezpečnostními kamerami nejdříve místně analyzuje a určí, zda je na videu zachycena osoba, zvíře či vozidlo a poté je bezpečně uloží na iCloud, kde k nim má přístup pouze zákazník.

Díky podpoře HomeKit Secure Video budou mít uživatelé interiérových kamer Netatmo možnost ukládat bezplatně svá videa na dodávanou kartu microSD a zároveň na iCloud podle zvolených plánů zálohování. Zákazníci s úložištěm iCloud o velikosti 200 GB mohou přidat jednu kameru bez dalších nákladů a zákazníci s úložištěm o velikosti 2 TB mohou přidat až pět kamer – to vše bez dopadu na limit úložiště. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama