Nejvýkonnější zakřivený herní monitor na světě s rozlišením Dual QHD

 
Další 1 fotografie v galerii
Za pozornost stojí originální futuristický design v lesklém provedení / Samsung
Hráči potřebují především bleskurychlou odezvu, pokud možno žádné rušivé vlivy a dokonalou spolehlivost. A právě to jim nový monitor G9 díky nejnovějším funkcím a parametrům nabízí.

Monitor Odyssey G9 od Samsungu s úhlopříčkou 49 palců (124 cm) je jako první typ na světě vybaven rozlišením Dual Quad High-Definition neboli DQHD, což znamená 5120×1440 bodů, a zároveň zakřivením 1000R.

I další parametry stojí za to – odezva jen 1 ms, obnovovací frekvence 240 Hz nebo špičková obrazová technologie QLED. Hraní na tomto monitoru bude asi zajímavý zážitek, mimo jiné i díky kompatibilitě s technologií NVIDIA G-SYNC a systému Adaptive Sync ve verzi DP1.4.

Za pozornost stojí i originální futuristický design v lesklém bílém provedení. Monitor je vybaven systémem Infinity Core Lighting, který dokáže podsvítit displej 52 různými barvami a pěti světelnými efekty. I tím se monitor liší od konkurence a hráči to jistě ocení.

Model Odyssey G9 obdržel jako první monitor na světě certifikát o podpoře HRD10+, což znamená hry a další obsah ve vynikající kvalitě díky kombinaci technologie Quantum dot a panelu HDR1000. Odyssey G9 bude na tuzemském trhu dostupný od srpna 2020 za doporučenou cenu 39 990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama