Bezdrátová sluchátka Sennheiser CX 400BT s výdrží baterie až na 20 hodin poslechu

 
Další 1 fotografie v galerii
Kompaktní rozměry sluchátek usnadňují usazení v uchu / Sennheiser
Nová sluchátka Sennheiser CX 400BT zaujmou nejen poskytovaným zvukem a flexibilitou, ale také praktickou ergonomií a velkou výdrží na jedno nabití.

Přímo v maličkém těle sluchátek, jehož hmotnost se zastavila na hodnotě 6 gramů, se ukrývá celých 7 hodin poslechu a energie na dalších 13 hodin naleznou milovníci hudby v ochranném nabíjecím pouzdru.

Kompaktní rozměry navíc usnadňují usazení v uchu a díky přibaleným silikonovým nástavcům v několika velikostech sluchátka poskytují i pasivní izolaci od okolního hluku. Potěší i schopnost propojení s více Bluetooth zařízeními a možnost jejich správy prostřednictvím aplikace Sennheiser Smart Control.

Co se týká zvukového projevu sluchátek německého výrobce, tak ten je dlouhodobě považovaný za etalon kvality. I tak se ale společnost nenechala ukolébat a nabízí uživatelům možnost doladit ho přesně pro jejich potřeby vestavěným ekvalizérem.

Spokojeni tak budou milovníci efektních basů, stejně jako fanoušci střízlivého audiofilského poslechu. Zde ale možnosti přizpůsobení nekončí. Majitelé získají vládu i nad schématem ovládání pomocí dotykových ploch. Používání všech funkcí včetně aktivace hlasových asistentů tak bude pohodlné pravákům, levákům i těm, kteří již mají při ovládání sluchátek zaběhlé zvyklosti.

Bezproblémový přenos signálu zajišťuje Bluetooth ve verzi 5.1 a nechybí ani podpora kodeků SBC, AAC a aptX. Na své si tak přijdou uživatelé systémů Android i iOS. Ti ocení i přítomnost mikrofonů s technologií beamforming, která zajistí bezproblémovou komunikaci při použití handsfree i při zadávání příkazů hlasovým asistentům.

Sluchátka Sennheiser CX 400BT budou dostupná již tento měsíc za 5 400 Kč, a to v černé nebo bílé barvě.

Mohlo by vás zajímat

Reklama