Nové monitory Brilliance s rychlým přihlašováním přes výklopnou webovou kameru

Monitor je vybaven snímačem PowerSensor, který detekuje, zda je uživatel před obrazovkou / Philips
Monitory Philips 326P1H a 329P1H, s úhlopříčkami 80 centimetrů, nabízejí vestavěnou dokovací stanici USB-C s dodávkou energie, dostatečnou kvalitu obrazu a webovou kameru Windows Hello, vybavenou pokročilými senzory pro rozpoznávání obličeje.

Oba monitory jsou vybaveny vestavěnou dokovací stanicí USB typu C s dodávkou energie, která umožňuje přímé dobití notebooku (až 90 W). Klávesnici, myš nebo ethernetový kabel RJ-45 můžete také snadno připojit přímo k dokovací stanici monitoru.

Philips 326P1H je navíc vybaven výstupem DisplayPort, který vám umožní propojit více displejů s vysokým rozlišením pomocí jediného kabelu od prvního displeje k počítači.

Monitor Philips 326P1H poskytuje obraz v rozlišení Quad HD 2560 x 1440 pixelů, zatímco displej Philips 329P1H nabízí rozlišení UltraClear 4K UHD (3840 x 2160 pixelů). Modely mají IPS displej, který poskytuje široké pozorovací úhly (178/178 stupňů).

Novinky jsou vybaveny technologií Flicker-Free, která zajišťuje pohodlnější sledování a režimem LowBlue, šetřícím oči. Splňují také standard TUV Rheinland Eye Comfort, který eliminuje namáhání očí způsobené dlouhodobým používáním počítače.

Oba modely jsou vybaveny také snímačem PowerSensor, který detekuje, zda je uživatel před obrazovkou. Automaticky pak sníží jas monitoru, když uživatel odstoupí, čímž ušetří až 80 % nákladů na energii. Snímač LightSensor zase upravuje jas obrazu v závislosti na světelných podmínkách.

Monitor Philips 326P1H je již v prodeji, a to za 12 924 Kč. Monitor Philips 329P1H bude dostupný na konci prosince za 18 210 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama