Nové laserové projektory s bezúdržbovým světelným zdrojem zajišťujícím jasný obraz

Interaktivní modely disponují nativně funkcí rozdělení obrazu, díky níž dokáží promítat až čtyři různé vstupy najednou / Epson
Epson představil hned osm nových laserových projektorů – interaktivní modely EB-735Fi a EB-725Wi a neinteraktivní modely EB-735F, EB-725W, EB-720, EB-L200SW, EB-L200SX, EB-L200W a EB-L200F.

Tyto flexibilní a škálovatelné projektory byly navrženy pro různé typy pracovních a vzdělávacích prostředí, usnadňují zapojení do práce a spolupráce, čímž podporují sdílení vědomostí mezi spolupracovníky, studenty a klienty. 

Jsou vybaveny bezúdržbovým světelným zdrojem, jenž zajišťuje velký a jasný obraz, který je zásadní pro pracovní prostředí, jež se musí přizpůsobit novým pravidlům týkajícím se dodržování vzájemných rozestupů a práci na dálku.

Při použití s antibakteriální tabulí přináší hygienické pracovní prostředí – už žádné otisky prstů. Tato řešení umožňují sdílení obsahu a spolupráci nejen v prostoru, kde se setkáváme, ale také na dálku s kolegy či studenty, kteří se k jednání či výuce připojí z dalších míst.

"Učebny a pracoviště se kvůli pravidlům týkajícím se dodržování sociálních rozestupů zásadně proměnily,“ uvedl Matěj Kopecký ze společnosti Epson Europe CZ & SK. „Pomocí těchto nových projektorů chceme nadále podporovat spolupráci a konektivitu i v této nové realitě. Díky škálovatelné velikosti obrazu až do velikosti 500″ snadno zajistíte, aby všichni dobře viděli – a to včetně těch v posledních řadách v učebně nebo zasedací místnosti – aniž by bylo zapotřebí instalovat zbytečně drahé velké monitory s pevně danou velikostí."

Interaktivní modely disponují nativně funkcí rozdělení obrazu, díky níž dokáží promítat až čtyři různé vstupy najednou. Tím eliminují potřebu dalších monitorů.

Všechny modely nabízejí vestavěné bezdrátové připojení a funkci zrcadlení obrazovky (Miracast), díky níž se dá obsah snadno sdílet z různých zařízení. Na rozdíl od plochých obrazovek nepřináší používání monitorů problémy s odlesky nebo slepými místy v obraze, ať už se lidé v místnosti usadí kdekoli.

Mohlo by vás zajímat

Reklama