Sluchátka Beoplay HX s aktivním potlačením hluku poskytují až 35 hodin poslechu

 
Další 1 fotografie v galerii
Náušníky jsou vyrobené z jemné jehněčí kůže / Bang & Olufsen
Nová sluchátka Beoplay HX společnosti Bang & Olufsen poskytují zajímavý poslechový zážitek díky dvěma 40mm reproduktorům s neodymovými magnety a basovými porty, které zajistí optimální výkon basů.

Čtyři mikrofony vytváří dostatečnou kvalitu zvuku při volání využitím pokročilé technologie prostorové filtrace, zatímco optimalizace baterie zajišťuje až 35 hodin poslechu hudby – to je ekvivalent pěti pracovních dnů plných poslechového zážitku bez nutnosti dobít baterii. 

Lety ověřená kvalita zvuku firmy Bang & Olufsen je ještě zvýšena díky vylepšenému přenosu řeči a poslechový zážitek je ještě ryzejší díky zavedení nové generace digitálního aktivního potlačení hluku (ANC), které ruší nechtěný hluk bez kompromisu na zvukové kvalitě.

Prostřednictvím vyhrazené aplikace Bang & Olufsen mohou uživatelé snadno měnit zvukové profily, předvolby aktivního potlačení hluku a zároveň mít přístup k nejdůležitějším funkcím přímo na vylepšeném rozhraním sluchátek.

Ergonomický, lehký a odolný design zaručuje, že sluchátka mohou být nošena celý den pohodlně pro všechny velikosti hlavy. Důvodem je čelenka, která je ve svém středu odlehčená tak, aby sluchátka mohla být nošena dlouhodobě. 

Náušníky jsou vyrobené z materiálů jako jehněčí kůže a vnitřní materiál je tvořen paměťovou pěnou, která se přizpůsobuje tvaru a záhybům vašeho ucha pro maximální pohodlí. 

Svrchní čelenka je vyrobena z hladké hověziny, zatímco spodní čelenka je pokryta pleteninou. Beoplay HX přichází s tvarovaným látkovým obalem, který ochrání sluchátka i jejich příslušenství na cestách. 

Sluchátka nabízí rychlé a stabilitní připojení přes Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair a Made for iPhone (MFi). Nastavení produktu je kompatibilní jak s Androidem, tak se zařízeními Apple, díky čemuž se snadno ovládají. Beoplay HX jsou dostupné ve variantách černý antracit, písek a dřevo a mají tříletou záruku.

Mohlo by vás zajímat

Reklama