Akustický zážitek s výkonem 300 W přináší soundbar Hisense HS312 se sedmi reproduktory

 
Další 1 fotografie v galerii
O hlubší zvukový profil a silné basy se postará samostatný bezdrátový subwoofer s dalším reproduktorem / Hisense
Ať už sledujete na televizi filmy, zprávy, sportovní přenosy nebo hrajete hry, můžete se nechat obklopit dokonalým prostorovým zvukem, který k vám do obýváku přinese nový soundbar Hisense HS312.

Soundbar s počtem kanálů 3.1 s celkem sedmi reproduktory podporuje audio technologií Dolby Atmos. Samostatný aktivní subwoofer se pak v obýváku postará o hluboké basy. Akustický kinozážitek s celkovým výkonem 300 W zaujme i náročnější audiofily.

Technologie Dolby Atmos se zvukovým formátem True HD i Dolby Digital představuje ten nejvyšší zvukový standard. I když budete sedět před svou TV kdekoliv ve svém obýváku, se soundbarem Hisense HS312 si budete připadat téměř jako v kině. Bohatý, jasný a hluboký zvuk, přicházející z celého prostoru kolem, vás pohltí. 

Díky šesti reproduktorům, vestavěným do útlého soundbaru v úhledném minimalistickém designu, přichází zvuk nejen zepředu a z virtualizovaných zadních a bočních reproduktorů, ale dokonce i shora. S dokonale prostorovým akustickým vjemem se ocitnete přímo uprostřed filmové nebo sportovní akce. 

O hlubší zvukový profil a silné basy se postará samostatný bezdrátový subwoofer s dalším reproduktorem, velkým tělem a membránou, která dá do pohybu dostatečně velkou masu vzduchu a zvuku dodá potřebnou hloubku. 

Celkem pět módů (sport, film, hudba, zpravodajství, noční režim) si můžete navolit, aby byla modulace zvuku naprosto ideální. Tedy abyste podle situace více zapojili basy, posílili okolní zvuky a dialogy nebo potlačili špičky hlasitosti při sledování TV v noci. Díky vestavěnému Bluetooth můžete audio sestavu využít i pro zvuk při přímém přehrávání obsahu z tabletu, mobilu či počítače.

O propojení se postará dvojice vestavěných HDMI vstupů a širokopásmový HDMI výstup s podporou přenosu obrazu ve 4K rozlišení. K televizoru ale můžete připojit soundbar jednoduše i bezdrátově pomocí Bluetooth.

Soundbar můžete postavit na TV stolek před televizor, vložit na poličku nábytkové sestavy pro domácí multimédia nebo upevnit na zeď pod nainstalovanou TV. Subwoofer pak umístíte podle vlastních preferencí až 10 m od TV – takový je dosah integrovaného Bluetooth.

Mohlo by vás zajímat

Reklama