Nový přenosný 15,6palcový monitor s hybridním připojením USB-C a USB-A

U notebooků a zařízení vybavených USB-C lze monitor I1601P připojit pomocí jediného kabelu / AOC
Značka AOC rozšiřuje portfolio přenosných monitorů o model I1601P. Ten nabízí snadné rozšíření ze sestavy s jedním monitorem na multi-monitorové řešení, ať už na cestách, v práci nebo v malé domácí kanceláři.

15,6palcová novinka I1601P (s úhlopříčkou 39,5 centimetrů) se svou kompaktností a velikostí přibližuje notebookům.

Monitor je vybaven IPS panelem, s rozlišením Full HD, který nabízí bohaté barvy, ostrost i široké pozorovací úhly (170° / 170°). Lze jej připojit přes vstup USB-A i USB-C pomocí jediného kabelu, který je součástí balení.

U notebooků a zařízení vybavených USB-C lze monitor I1601P snadno připojit pomocí jediného kabelu USB-C. Takovéto připojení napájí displej a přenáší video signál prostřednictvím alternativního režimu USB DisplayPort.

I když je technologie USB-C stále běžnější, starší notebooky a zařízení tento port nemusí mít. V tomto případě technologie DisplayLink přenáší video signál přes běžný port USB-A a nabízí tuto výhodu vyšší produktivity na celou řadu dalších novějších i starších zařízení. Ovladače DisplayLink lze stáhnout pro různé operační systémy, včetně Windows, macOS, Android, ChromeOS a Ubuntu.

Model AOC I1601P využívá 15,6” IPS panel s rozlišením 1920 x 1080 pixelů a nabízí obnovovací frekvenci 60 Hz a dobu odezvy 5 ms GtG. S úrovní jasu 220 nitů a antireflexní vrstvou je použitelný v nejběžnějších světelných situacích.

Pro snížení potenciálně škodlivé modré vlnové délky lze aktivovat technologii LowBlue. Monitor I1601P lze používat v režimech na šířku a na výšku. K OSD lze přistupovat pomocí fyzických tlačítek a také pomocí softwaru i-Menu, kde lze povolit funkci Auto-Pivot. Monitor AOC I1601P bude k dispozici od srpna 2021, a to za 6.169 Kč.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama