Nové brýle pro virtuální realitu VIVE Flow dorazily do Česka

Brýle jsou vybavené i dioptrickou korekcí / VIVE
Inovativní brýle pro virtuální realitu VIVE Flow zaujmou kompaktní konstrukcí, 3,2K rozlišením a hmotností pouhých 189 gramů, díky které nabídnou zajímavé zážitky kdykoli a kdekoli.

Brýle VIVE Flow jsou navrženy tak, aby snadno zapadly do všedního dne. Díky již zmíněné hmotnosti 189 gramů, odpovídající přibližně tabulce čokolády, se snadno ztratí i v běžné kabelce.

Jejich konstrukce s dvojitým kloubem a měkkou obličejovou stélkou umožňuje složení do kompaktních rozměrů, a tak není problém je mít vždy u sebe. Stélka je navíc uchycena magneticky, díky čemuž ji lze kdykoli rychle a snadno vyměnit.

Pro ještě vyšší komfort vybavil výrobce VIVE Flow zabudovanou dioptrickou korekcí, která uživatelům umožní snadné nastavení pro čistý obraz. Nechybí ani aktivní chlazení, které odvádí teplý vzduch od obličeje.

To uživatelé ocení například při sledování celovečerních filmů v HD kvalitě s 3,2K rozlišením, 100° horizontálním FOV a obnovovací frekvencí 75 Hz. Vše za doprovodu prostorového zvuku a s možností připojit externí Bluetooth sluchátka, která zajistí absolutní soukromí a izolaci od okolních ruchů.

Nové brýle VIVE Flow je již možné zakoupit v elektronickém obchodě Alza.cz za cenu 14 990 Kč.

Zdroj: VIVE

Mohlo by vás zajímat

Reklama