Nový, cenově dostupný, elegantní microsystém s CD přehrávačem od Sencoru

Microsystém je schopen z internetu naladit více než 26 000 dostupných rádií / Sencor
Až 100 Wattů maximálního výkonu s čistým zvukem v elegantním provedení leštěného hliníkového těla. To je nový microsystém Sencor SMC 5700WDB, který je zároveň vybaven moderní možností přehrávání internetových rádií přes Wi-Fi i digitálního příjmu DAB+.

Klasicky střižený microsystém s CD přehrávačem a dvěma reproduktory může být svou výbavou i v dnešní době velmi platným přístrojem do domácnosti.

Nejinak je tomu i u Sencor SMC 5700WDB, který vedle přehrávání z CD, flashdisku (USB klíčenky), harddisku, Bluetooth a klasického FM rádia zvládne i připojení k internetu pomocí Wi-Fi. Právě z internetu je schopen naladit více než 26 000 dostupných rádií v té nejvyšší kvalitě.

Tuto širokou obsahovou nabídku navíc rozšiřuje ještě technologie digitálního vysílání DAB+. Výhody moderního DAB+ jsou jasné – lepší kvalita zvuku, postupně se zvětšující nabídka rozhlasových stanic, multimediální doprovodné služby a stabilní příjem signálu.

Při pokrytí 95 % procent populace navíc patří Česká republika mezi 11 zemí s nejrozvinutějším signálem DAB+ v Evropě a komfort poslechu digitálního signálu si tedy mohou dovolit prakticky všichni posluchači u nás.

Ve výbavě microsystému Sencor SMC 5700WDB je klasický dálkový ovladač. Reproduktory o výkonu 2 x 50 W s impedancí 6 Ω hrají silným a vyváženým zvukem (frekvenční odezva: 84 Hz – 16 kHz, celkové harmonické zkreslení: L/R ≤ 10 % (1 KHz)). Informace o přehrávání microsystém zobrazuje na čitelném 2,8“ LCD displeji s funkcí tlumení v noci.

Se svými rozměry hlavní jednotky 230 x 146 x 262 mm a dvou reproduktorů 173 x 263 x 238 mm a celkovou váhou 7,1 kg je microsystém Sencor SMC 5700WDB praktickým přístrojem pro každou moderní domácnost, kde je poslech hudby či rádia na denním pořádku. Na českém trhu se microsystém Sencor SMC 5700WDB prodává za 4.999 Kč.

Zdroj: Sencor

Mohlo by vás zajímat

Reklama