První monitory s technologií IPS Black má Dell

Technologie IPS Black poskytuje vysoký kontrast, hlubokou černou barvu a lepší pozorovací úhly / Dell
V rámci jarního představení inovovaného portfolia produktů Dell Technologies uvádí na trh nové monitory, dokovací stanice a další příslušenství, zaměřené na ještě efektivnější práci v hybridním prostředí.

Nové monitory Dell UltraSharp 32 a 27 4K USB-C Hub ocení zejména kreativní profesionálové vyžadující spolehlivou kvalitu obrazu.

Jedná se o první monitory na světě vybavené technologií IPS Black, která poskytuje vysoký kontrast, hlubokou černou barvu a lepší pozorovací úhly, které zlepší práci například při používání dvou monitorů. Společně s monitorem Dell UltraSharp 30 USB-C Hub s poměrem stran 16:10 nabízí monitory široké barevné pokrytí, řadu portů pro připojení zařízení a také technologii ComfortView Plus.

Ta umožňuje věrné zobrazení barev a zároveň snižuje vyzařování modrého světla. Oči uživatele tak nejsou tolik namáhány ani při dlouhodobém sledování obrazovky.

Kompaktní dokovací stanice pro notebooky Dell Dual Charge Dock je první dokovací stanicí na světě s bezdrátovým nabíjecím stojanem pro smartphony a sluchátka podporující technologii Qi, která umožňuje připojit až dva monitory s rozlišením 4K a vytvořit tak ideální domácí kancelář.

Nová a vylepšená dokovací stanice Dell Thunderbolt Dock s modulárním designem podporuje snadný upgrade z předchozí generace, poskytuje velmi rychlé nabíjení prostřednictvím rozhraní Thunderbolt 4 a je ideální pro připojení několika 4K monitorů a dalších zařízení.

Nový Dell Universal Dockje univerzální dokovací stanice, vhodná pro sdílené kanceláře. Nabízí konzistentní prostředí pro jakýkoli notebook s rozhraním USB-C a nejvyšší počet portů v rámci univerzálních dokovacích stanic.

Zdroj: Dell

Mohlo by vás zajímat

Reklama