Bezdrátová sluchátka WH-1000XM5 s funkcí potlačení okolního hluku a výdrží až 30 hodin

Sluchátka WH-1000XM5 budou k dispozici v černé a platinově stříbrné barvě / Sony
Společnost Sony minulý týden představila nejnovější přírůstek své řady 1000X – bezdrátová sluchátka WH-1000XM5 s funkcí potlačení okolního hluku.

Sluchátka WH-1000XM5 byla vybavena podle informací výrobce dosud nejsofistikovanější technologií potlačení okolního hluku se dvěma procesory ovládajícími osm mikrofonů, které výrazně omezují okolní hluk zejména v oblasti středních a vysokých frekvencí.

Model dále disponuje funkcí Auto NC Optimizer, která automaticky optimalizuje potlačení okolního hluku v závislosti na prostředí. Díky integrovanému procesoru V1 využívají sluchátka WH-1000XM5 plný potenciál procesoru Sony QN1 pro potlačení hluku HD, zatímco speciálně navržený 30mm měnič zlepšuje potlačení hluku. 

Speciálně navržená 30mm jednotka měniče s lehkou a tuhou ozvučnicí využívá kompozitní materiál z uhlíkových vláken, který zlepšuje citlivost na vysoké frekvence a zajišťuje přirozenější kvalitu zvuku. Technologie společnosti Sony zahrnují také bezolovnatou pájku obsahující zlato pro lepší spojení a optimalizované obvody, které zajišťují čistý a konzistentní zvuk.

Nový model vylepší hudbu na zvuk s širokým rozsahem pomocí technologie DSEE Extreme, která upscaluje digitální hudební soubory v reálném čase. To vám umožní ocenit všechny jemné detaily, které umělec vložil do vašich nejoblíbenějších skladeb. Tato nová sluchátka mají certifikaci 360 Reality Audio, která vám umožní vychutnat si personalizovaný hudební zážitek s možností individuálního nastavení.
 
Se sluchátky WH-1000XM5 není žádné místo pro přijímání hovorů zapovězeno. Technologie Sony Voice Pickup využívá čtyři mikrofony s paprsčitým uspořádáním a strukturou pro potlačerní okolního hluku založenou na umělé inteligenci, která dokonale přesně izoluje váš hlas, zatímco nově vyvinutá struktura pro potlačení šumu větru minimalizuje hluk větru během hovorů.

Za pozornost také stojí to, že sluchátka WH-1000XM5 jsou vybavena baterií s až 30hodinovou výdrží (při zapnutém ANC). Pokud spěcháte, můžete je pomocí rozhraní USB Power Delivery (PD) nabít na 3 hodiny za pouhé 3 minuty.

Sluchátka WH-1000XM5 budou k dispozici v černé a platinově stříbrné barvě za 10 599 Kč a budou v prodeji od konce května 2022.

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama