Nový herní USB headset CH331 za dostupnou cenu

Speciálně vyladěné měniče poskytují virtuální prostorový zvuk 7.1 / Cooler Master
Cooler Master uvádí na trh headset CH331. Tento model klade důraz zejména na funkčnost, odolnost a zvukový přednes za dostupnou cenu.

Náušníky headsetu CH331 mají speciální tvar navržený dle výrobce tak, aby co nejpřesněji objímaly uši. Lehká konstrukce a polstrovaný hlavový most vedou k minimálnímu tlaku a maximálnímu pohodlí i při delším sezení.

Kovový rám pak přináší vysokou odolnost, zatímco matné černé metalické barevné provedení dodávají headsetu decentní styl. Pro větší pohodlí jsou náušníky upevněny k nastavitelným kovovým sliderům a na naklopitelné ose.

Speciálně vyladěné měniče poskytují virtuální prostorový zvuk 7.1 pro reprodukci bohaté a detailní zvukové scény při hraní her. Uzavřená konstrukce headsetu dobře izoluje okolní hluk a umožňuje ponořit se do hry.

Citlivý mikrofon přenese čistý hlas ke spoluhráčům jasně a zřetelně. Lze jej snadno odejmout v případě, že se uživatel rozhodne využití headsetu na cestách.

Za pozornost stojí i minimalistické logo a linka po obvodu náušníků, jež získaly RGB podsvícení, které dokreslí herní doupě. Ovládací prvky na kabelu umožňují nastavit hlasitost, zapnout/vypnout RGB podsvícení, ztlumit zvuk nebo mikrofon.

Cooler Master CH331 bude k dispozici u lokálních prodejců v průběhu října 2022 za doporučenou koncovou cenu 42,99 euro (cca 1050 Kč).

Zdroj: Cooler Master

Mohlo by vás zajímat

Reklama