Model SRS-XV900 je nejvýkonnějším bezdrátovým reproduktorem řady X-series

Díky rychlému nabíjení můžete získat 3 hodiny přehrávání za pouhých 10 minut nabíjení / Sony
Nový reproduktor Sony SRS-XV900 je vybaven reproduktorovou jednotkou X-Balanced, jejíž membrána nemá kruhový tvar, poskytuje tak větší akustický tlak.

Snižuje zkreslení zvuku tím, že maximalizuje plochu reproduktoru, zároveň port Jet Bass Booster poskytuje hluboké, průrazné a silné basy. Středové měniče reprodukující dostatečnou čistotu vokálů a 6 výškových reproduktorů vpředu, po stranách a vzadu šíří vysokofrekvenční zvuk dle webu Sony všude kolem.

Navíc nyní můžete přenášet ozvučení kamkoli po celém domě díky 25hodinové výdrži baterie SRS-XV900, která zajistí, že hudba bude znít ve dne i v noci. Pokud se vám stane, že reproduktoru dojde energie, nemusíte si dělat starosti.

Díky rychlému nabíjení můžete získat 3 hodiny přehrávání za pouhých 10 minut nabíjení. S funkcí Battery Care Mode se nemusíte obávat přetěžování baterie reproduktoru, takže bude spolehlivější po delší dobu. 

Novinka je vybavena praktickou rukojetí a kolečky. Kdykoli budete chtít reproduktor přemístit, uchopte rukojeť pro přenášení a naklopte jej. Robustní kolečka vám umožní dojet až na vaši party.

Reproduktor SRS-XV900 je vybaven funkcí Sony TV Sound Booster, která vám umožní vychutnat si lepší zvuk při sledování televize. Hluboké basy a realistický vysokofrekvenční zvuk z reproduktoru SRS-XV900 zaplní místnost a zesílí zvuk televizoru.

Získáte bohatý audiovizuální zážitek, ať už sledujete videa s živými vystoupeními nebo filmy. Stačí propojit optickým kabelem (součástí balení) a vybrat režim TV Sound Booster k televizoru jakékoli značky nebo modelu.

Funkce Party Connect via Bluetooth pak umožňuje připojit až 100 kompatibilních Bluetooth reproduktorů Sony a užít si synchronizovaný zvuk a osvětlení na velké party, aby všichni tančili ve stejném rytmu. Kromě toho reproduktor umožňuje připojit a přehrávat hudbu pomocí připojení USB. A pokud se vám vybije baterie smartphonu, můžete jej dokonce připojit k reproduktoru a přímo jej nabíjet.

Model SRS-XV900 také umožňuje připojení reproduktoru k chytrému telefonu pomocí rychlého párování Bluetooth pro Android. Reproduktor SRS-XV900 bude v prodeji od začátku října 2022 za 29 990 Kč.

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama