Nová wireless sluchátka beyerdynamic mají na jedno nabití výdrž až 11 hodin

Komunikaci s lidmi v okolí umožňuje přepnutí ANC do transparentního režimu, v němž elektronika naopak zvuk z vnějšku do uší propustí / beyerdynamic
Bezdrátová sluchátka beyerdynamic Free BYRD od německého specialisty na studiovou techniku nabízí zvukový zážitek s přesnou reprodukcí všech tónů včetně basů, na jedno nabití vydrží hrát až 11 hodin a umí aktivně potlačit ruchy z okolí (ANC).

Technologii ANC najdou dnes uživatelé již v mnoha sluchátkách. Mikrofony vestavěné na vnější straně sluchátek spolu s propracovanou elektronikou umožňují snímat nežádoucí okolní ruchy a při reprodukci do uší je posluchači účinně „vymazat“. Díky tomu zajistí dle webu beyerdynamic například i na rušné ulici optimální poslechové prostředí. 

To technologie MOSAYC pochází z lékařského prostředí, do audiotechniky ji implementovala německá společnost Mimi Hearing Technologies a umí něco opravdu výjimečného. Pomocí přibližně dvouminutového testu sluchu rozpozná, které tóny slyší uživatel následkem poruch sluchu hůře, a při reprodukci tuto nedokonalost vyrovnává.

Model Free BYRD nyní dokazuje, že i při vývoji malých bezdrátových sluchátek do uší si v beyerdynamicu zakládají na přesném zvukovém projevu s přihlédnutím na dynamiku a dostatečně intenzivní podání basových tónů. Díky tomu nabízí tato sluchátka vyrovnanou a přitom působivou reprodukci celého spektra slyšitelných tónů od 10 Hz do 22 kHz.

Uživatelé operačního systému Android ocení přenos zvuku s vyšší bitovou rychlostí díky podpoře kodeku Qualcomm aptX Adaptive a vlastníky zařízení Apple potěší integrace standardu AAC.

Pro případ, kdy chce uživatel pouze telefonovat, nabízí Free BYRD možnost mono režimu s využitím jen jednoho „špuntu“. Komunikaci s lidmi v okolí umožňuje přepnutí ANC do transparentního režimu, v němž elektronika naopak zvuk z vnějšku do uší propustí.

Ovládání všech základních funkcí sluchátek, z nichž každé váží jen 7 gramů, je k dispozici pomocí dotykového ovládání. Bezdrátová sluchátka beyerdynamic Free BYRD jsou na našem trhu k dostání v černé a šedé barvě, a to za 5 890 Kč.

Zdroj: beyerdynamic, BaSys

Mohlo by vás zajímat

Reklama