Nový displej od Philipsu s poměrem stran 32:9 pro nepřetržitý provoz

Displej lze ovládat přes internetové připojení / Philips
Displej Philips 37BDL3050S rozšiřuje možnosti signage řešení. Díky designu s poměrem stran 32:9 a rozlišení 1920×540 bodů dokáže tento digitální displej zobrazit více informací na menším prostoru.

Model nabízí dostatečně vysoký jas a bohatou konektivitu, takže najde dle webu výrobce uplatnění například v obchodních centrech, kamenných prodejnách a regálech, ale i prodejních stáncích.

Displej je navržen pro nepřetržitý provoz, má zabudovaný integrovaný přehrávač médií  a možnost přehrávat z USB.

Nový displej lze ovládat přes internetové připojení. Je totiž vybaven systémem Android, který je optimalizován pro nativní aplikace pro Android a je možné webové aplikace instalovat také přímo na displej. Nový Android 8 zajišťuje, že software zůstane vždy bezpečný a déle v souladu s nejnovějšími specifikacemi.

Síť displejů lze provozovat přes místní připojení (LAN). CMND & Control vám umožňuje ovládat vstupy a sledovat stav displejů, ať už máte na starosti jednu obrazovku nebo třeba 100.

Díky možnosti přehrávání obsahu z USB nabízí displej celou řadu možností prezentace. Displej se probudí dle potřeby z pohotovostního režimu, aby přehrál požadovaný obsah, a po dokončení přehrávání se vrátí do pohotovostního režimu.

Zdroj: Philips Professional Display Solutions

Mohlo by vás zajímat

Reklama