Multimediální centrum Hisense U8HQ s ULED obrazovkou s miniaturními LED diodami

Televizor používá vyšší vnitřní rychlost zobrazení snímků 120 Hz s vkládáním dalšího mezisnímku / Hisense
Hisense uvedl na trh zajímavý model z kategorie chytrých televizorů s certifikací UHD Premium. Jde o řadu mini-LED televizorů Hisense U8HQ, která si vysloužila ve své 65palcové verzi ocenění nezávislé Evropské asociace pro obraz a zvuk (EISA) jako „nejlepší výrobek roku 2022-2023 v kategorii prémiových LCD TV“.

Hisense U8HQ nabízí dle údajů výrobce čistý obraz s více než miliardou věrně podaných barev a s přesně vykreslenými detaily i v dynamických scénách. To vše při širokém pozorovacím úhlu.

Model využívá inovativní ULED obrazovku s miniaturními LED diodami, vrstvou kvantových teček, přímým podsvícením FALD Pro s nezávisle řízenými stmívacími zónami v celé ploše obrazovky a s jasem přes 1000 nitů.

Zážitek jako v kině zaručuje podpora patentované Dolby Vision IQ i certifikace IMAX Enhanced, novinka je navíc osazena výkonným audiosystémem 2.1.2 s předními reproduktory, který podporuje technologii prostorového zvuku Dolby Atmos.

Nechybí ani chytré funkce a sportovní, filmařský či profesionální herní mód. Chytré multimediální centrum, Hisense 65U8HQ, se prodává za 39 990 Kč, menší 55palcová verze Hisense 55U8HQ za 29 990 Kč.

K poutavějšímu diváckému zážitku přispívá i nová technologie Hisense AI Picture Optimization. Díky výkonnému výpočetnímu akcelerátoru dokáže vyhodnotit snímek, přiřadit jej k některému z mnoha známých scénářů a v reálném čase optimalizovat nastavení obrazu i vykreslení detailů ve tmavých polích obrazu. Akcelerátor přitom nezabírá místo v centrální řídíce jednotce a nezpomaluje její chod, a to ani při hraní akčních her.

Hisense U8HQ používá vyšší vnitřní rychlost zobrazení snímků 120 Hz s vkládáním dalšího mezisnímku (MEMC). I velmi rychlý pohyb je proto plynulý a ostřeji ohraničený bez rozmazání nebo problikávání. Oceníte to u sportovních přenosů a závodů, při hraní dynamických her nebo v akčních filmových scénách.

Nová Hisense U8HQ využívá vlastní platformu VIDAA U 6.0 SMART OS, která je jednoduchá a intuitivní, navíc nabízí podporu pro řadu streamovaných služeb: například YouTube, Spotify, Netflix či, Amazon Prime, Disney+ nebo Apple TV. Na ovladači najdete i tlačítko pro rychlý přístup k Facebook Watch.

Zdroj: Hisense

Mohlo by vás zajímat

Reklama