4K laserový projektor LX700-4K s obnovovací frekvencí 240 Hz

Rozlišení 4K Ultra HD, jas 3 500 lumenů a reproduktory Harman Kardon zajistí skutečný herní zážitek / ViewSonic
ViewSonic posílá na trh nový laserový projektor LX700-4K. Tento model, navržený exkluzivně pro Xbox, má nativní rozlišení 4K Ultra HD, jas 3 500 lumenů a vestavěné reproduktory Harman Kardon pro výrazné audiovizuální zážitky s velkým obrazem o úhlopříčce až 300 palců.

Společnost ViewSonic při vývoji laserového projektoru LX700-4K opět spojila síly se společností Microsoft pro zajištění nejlepších herních zážitků s herními konzolemi Xbox řady X/S.

Projektor je kompatibilní s funkcí Xbox CEC (Consumer Electronics Control) a nabízí kombinace rozlišení a obnovovací frekvence exkluzivní pro Xbox. Při použití s jinými zdroji videa pracuje projektor LX700-4K s dobou odezvy 4,2 ms a obnovovací frekvencí 240 Hz pro plynulé hraní her nebo přehrávání videí.

Kompatibilita s funkcí Xbox CEC mimo jiné umožňuje také automatické zapnutí projektoru po zapnutí konzole Xbox. Po připojení přes HDMI 2 se laserový projektor LX700-4K automaticky přepne do herního režimu, který poskytuje dostatečně kvalitní obraz s vylepšenými barvami.

Mezi další funkce tohoto modelu patří vertikální posun objektivu, 1,36x optický zoom, H/V lichoběžníkové zkreslení a nastavení čtyř rohů, takže projektor lze instalovat v různých prostředích a zajistit tak bezproblémovou zábavu.

Výrobce ve specifikaci uvádí až 30 000 hodin životnosti (liší se v závislosti na skutečném používání, zdrojích videa a dalších faktorech). Na tuzemském trhu je projektor LX700-4K dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 39 990 Kč (včetně DPH).

Zdroj: ViewSonic, Xbox

Mohlo by vás zajímat

Reklama