Monitor Evnia 27M2C5200W disponuje 27palcovou zakřivenou obrazovkou s obnovovací frekvencí 280 Hz

Zakřivená obrazovka má vylepšený formát Full HD 16:9 s rozlišením 1920 x 1080 bodů / Philips
Model Philips Evnia 27M2C5200W je vybaven mnoha funkcemi a poskytuje vše, co hráči potřebují k tomu, aby si užili každou akční práci nebo hru. Se zakřivenou velkou obrazovkou, panelem Fast VA, obnovovací frekvencí 280 Hz a rychlým časem MPRT 0,3 ms je tento monitor vhodným spojencem v oblasti her.

Monitor Evnia 27M2C5200W byl navržen s ohledem na vysokorychlostní hraní a je vybaven řadou funkcí, které uživatelům umožňují naplno si vychutnat výkon akčních her. Rychlý VA panel pracuje dle údajů na webu výrobce čtyřikrát rychleji než běžný VA panel a poskytuje ostrý obraz i při nejvyšších rychlostech, zatímco rychlá odezva 0,3 ms MPRT zajišťuje bezproblémově plynulé hraní bez jakéhokoli sekání a rozmazávání. 

Ale to není všechno. Zrychlená obnovovací frekvence 280 Hz znamená, že i ty nejrychlejší sekvence jsou podávány s přesností, zatímco nízké vstupní zpoždění zajišťuje, že každý dotyk a pohyb je na obrazovce proveden okamžitě, což představuje skutečnou výhodu v rychlých soutěžních hrách. 

Herní režim SmartImage přináší ještě větší požitek z hraní díky řadě možností, které přizpůsobují režim obrazu monitoru typu hrané hry, a funkce Smart Crosshair zajišťuje přesnější míření ve střílečkách.

Kromě těchto funkcí, které zlepšují hraní her, je monitor Philips Evnia 27M2C5200W také potěšením pro oči. Jeho 27palcová zakřivená obrazovka má vylepšený formát Full HD 16:9 s rozlišením 1920 x 1080 bodů, který zajišťuje skutečně realistický obraz.

Vysoký dynamický rozsah 10 zvyšuje vizuální výkon tohoto monitoru díky výjimečnému jasu, kontrastu a barvám, což divákům poskytuje ještě bohatší vizuální zážitek, ať už hrají hry, sledují filmy nebo upravují fotografie.

Žádný hráč přitom nehrává jen jedno kolo, a proto je monitor Philips Evnia 27M2C5200W vybaven několika funkcemi, které zajišťují optimální pohodlí za všech okolností. Obrazovku lze naklonit, natočit a výškově nastavit podle preferencí uživatele, zatímco funkce jako režimy LowBlue a Flicker-free zajišťují snadné sledování bez blikání. Monitor Philips Evnia 27M2C5200W je již v prodeji, a to za 5.787 Kč.

Zdroj: MMD Monitors and Displays

Mohlo by vás zajímat

Reklama