Bose Smart Soundbar s Dolby Atmos vytváří výrazný prostorový zvuk

Při reprodukci filmového zvuku využívá novinka prvky umělé inteligence / Bose
Mezi přednosti novinky patří vynikající reprodukce a schopnost vytvoření prostorového zvuku, ke kterému využívá odrazy od stěn a stropu. Díky tomu dokáže při sledování filmů s plnohodnotnou zvukovou stopou Dolby Atmos reprodukovat i efekty přicházející k uším posluchačů shora.

Bose Smart Soundbar lze jednoduše začlenit do domácího zvukového systému založeném na aplikaci Bose, která umožňuje dle webu výrobce ovládání hudby a zvukových zón v celém domě. Komě toho je soundbar plně kompatibilní s Apple AirPlay 2, Spotify Connect a Chromecast.

Při reprodukci filmového zvuku využívá prvky umělé inteligence, a to pro zlepšení srozumitelnosti dialogů a také pro technologie Bose TrueSpace. Ta dokáže vytvořit prostorový zvuk i u starších filmů se zvukovou stopou stereo nebo 5.1.

Samotný kompaktní soundbar dokáže vytvořit velmi působivé basy i prostorové podání. Pokud by uživatel chtěl ještě intenzivnější zážitek, může ho doplnit o bezdrátový subwoofer či bezdrátové zadní satelitní reproduktory Bose.

Velmi zajímavou variantu nabízí také kombinace soundbaru a otevřených sluchátek Bose Ultra Open Earbuds, které mohou po propojení v aplikaci fungovat jako zadní reproduktory.

Smart Soundbar se v nabídce zvukových lišt Bose řadí za model Bose Smart Ultra Soundbar, který nabízí více reproduktorů, ještě intenzivnější prostorový zážitek a také možnost přesné kalibrace, která nastaví reprodukci přesně podle prostorové dispozice konkrétní místnosti.

Bose Smart Soundbar bude na našem trhu dostupný začátkem října. K dispozici je v elegantním černém provedení, jeho doporučená koncová cena bude 14 990 Kč.

Zdroj: Bose, BaSys

Mohlo by vás zajímat

Reklama