Televizor Hisense ULED U8N s frekvencí 144 Hz a technologií Mini-LED PRO lze ovládat hlasem

Televizor má vestavěný audiosystém typu 2.1.2 / Hisense
Nová řada televizorů Hisense U8N má antireflexní obrazovku s kvantovými tečkami, nativní obnovovací frekvencí 144 Hz a technologii Mini-LED PRO pro správný kontrast i skutečně hlubokou černou.

Novinka nabízí podle webu výrobce vysoký jas až 3000 nitů a maximální čistotu obrazu, zatímco hollywoodská vylepšení jako IMAX Enhanced, filmařský režim Filmmaker Mode a Dolby Vision ještě prohlubují dokonalý filmový zážitek v pohodlí domova.

Mozkem televizoru je nový vlastní obrazový procesor Hi-View Engine PRO s umělou inteligencí, který spolu s technologií Total HDR Solution optimalizuje obraz. K dispozici jsou všechny systémy HDR.

Televizor má vestavěný audiosystém typu 2.1.2; nová zvuková funkce Hi-Concerto navíc propojuje televizor a přidaný soundbar pro prostorový zvuk, který vás doslova obklopí a pohltí. Hráči mohou využít 144Hz Game Mode PRO s technologií HSR a AMD Freesync Premium PRO, které zaručují plynulý obraz bez zpoždění a trhání.

K dokonalému pohodlí přispívá i hlasové ovládání v češtině a dálkové ovládání se solárními články. V nabídce je od 140 cm (55palcový), přes 165 cm (65palcový) až po 191 cm (75palcový) – největší 75U8N stojí 59.990 Kč.

Hisense je čtvrtým největším výrobcem smart televizorů na světě. Na trhu plochých televizorů v Číně je nepřetržitě jedničkou již takřka 14 let. Hisense Europe má 27 obchodních jednotek, tři velká výrobní centra a čtyři centra výzkumu a vývoje.

Zdroj: Hisense

Mohlo by vás zajímat

Reklama