Televizní řada TCL C765 s QD-Mini LED obrazovkou a 2.1 kanálovým zvukem od Onkyo

Jako všechny televizory TCL, i řada C765 běží v prostředí Google TV / TCL
Domácí kino i herní centrum to vše představuje nová televize řady C765 společnosti TCL. Předvedená na veletrhu IFA 2024 a vítěz prestižní ceny EISA za nejlepší herní TV, tato řada v sobě skrývá všechny dostupné moderní technologie.

Řada TCL C765 disponuje nejnovější šestou generací TCL Mini LED podsvícením. Celkem 1536 lokálních stmívacích zón (resp. 1248 zón při 75″, 1008 při 65″ nebo 720 při 55″) se spolu s celou řadou dalších sofistikovaných technologií stará o to, aby černá byla opravdu černá, bílá svítila plným jasem a jejich přechod byl dostatečně ostrý. Stmívacích zón je tentokrát opravdu hodně, řada C765 jejich počty podle webu výrobce oproti svým předchůdcům navýšila.

O barvy se pak stará nejnovější generace technologie Quantum Dot s názvem QLED PRO – pokrytí barevného spektra i přesnost barev je tady vysoké, takže každý obsah bude vypadat živě a svěže, přesně tak, jak ho tvůrci zamýšleli. Příjemná je i prodloužená životnost barev bez degradace.

Široké barevné spektrum pak doplňuje vysoký jas. Ten jednak dokáže krásně vytáhnout detaily v HDR obsahu, zároveň také napomáhá pohodlnému sledování i ve velmi světlých místnostech. Názvy technologií 4K HDR Premium 2000 (55palcový model) a 4K HDR Premium 2400 (65″ až 98″ modely) značí vysoké hodnoty maximálních jasů.

Podpora celé řady HDR standardů, od základních HDR10 nebo HLG až po pokročilé HDR10+ nebo Dolby Vision, včetně nástavby Dolby Vision IQ, zajistí, že veškerý váš obsah bude vypadat dobře. Ať už preferujete akční filmy nebo rychlé sporty, technologie 144 Hz Motion Clarity Pro zajistí, že se žádný klíčový okamžik neskončí jako rozmazaná čára – každý pohyb uvidíte ostře a jasně. Rychlou obnovovací frekvenci pak dvojnásob ocení hráči.

Model C765 se může pochlubit prestižním oceněním EISA Gaming TV 2024-2025 – jeho balíček herních technologií Game Master Pro 3.0 je skutečně napěchovaný. Základ tvoří vysoká obnovovací frekvence. Se 144 Hz a VRR (certifikované AMD FreeSync Premium Pro) je hraní na C765 plynulé, ostré a bez trhání obrazu.

A pomocí funkce 240 Hz Game Accelerator dokáže zrychlit až na 240 snímků za vteřinu. A to všechno s minimální prodlevou odezvy díky ALLM. 

Říká se, že televize nemají dobrý zvuk, protože jsou příliš tenké. Řada TCL C765 tento mýtus vyvrací se svým 2.1 kanálovým zvukem od Onkyo, který dokáže vyprodukovat celkový zvukový výkon až 50 W. Vestavěný subwoofer doplňuje zvuk o burácející basy, takže vás audio naprosto pohltí.

Výkonná audio soustava je také patřičně podpořena kvalitním softwarem. Dolby Atmos je dlouhodobě punc zvukové kvality. Podpora DTS:X potom dokáže vyprodukovat pohlcující prostorový zvuk – budete se cítit, jako byste seděli přímo uprostřed každé scény.

Jako všechny televizory TCL, i řada C765 běží v prostředí Google TV. To znamená nepřeberné množství aplikací, snadné hledání programů napříč platformami i možnost hlasového ovládání pomocí Google Assistant přímo z ovladače. Díky podpoře Chromecast (dnes již pod názvem Google Cast) a Apple Airplay 2 můžete snadno streamovat obsah přímo z telefonu, ať už jsou to fotky z dovolené nebo pracovní prezentace.

Televize řady C765 jsou již nyní k dostání ve velikostech 55″, 65″, 75″, 85″ a 98″ za doporučenou cenu od 29 990 Kč.

Zdroj: TCL

Mohlo by vás zajímat

Reklama