Přehršel technologií je sen, který se snadno může stát noční můrou

 
Další 4 fotografie v galerii
Moderní řidiči si rádi zvykají na komfort a bezpečí / Emil Frey Select
Vývoj v automobilovém průmyslu je tak rychlý, že ani největší příznivci technologií nestačí sledovat všechny novinky. Dnešní auta umí sama parkovat, číst dopravní značky, udržovat vzdálenost od jiných aut, hlídat únavu řidiče, … jsou zkrátka už jen krok od toho, aby převzala řízení.

Moderní řidiči si rádi zvykají na komfort a bezpečí, které jim tyto technologie přinášejí. Ovšem pořídit si vůz s velkým množstvím těchto většinou příplatkových doplňků je sen, jenž si málokdo může dovolit. Řešením je pořídit si zánovní nadstandardně vybavený vůz, jehož cena bývá přijatelnější, než je tomu u obdobně vybaveného fungl nového vozu. Toto řešení se ale snadno může stát noční můrou.
 
Ta nastane, když se některý z prvků mimořádně bohaté výbavy porouchá. U nového auta to vyřeší záruka, ale co u ojetého? Abyste předešli nepříjemné a drahé zkušenosti s ojetým vozem, vyplatí se koupit ho u seriózního prodejce. Jedním z nich je například renomovaný švýcarský certifikovaný program Emil Frey Select. Na českém trhu funguje zatím jen rok, ale přesto si stihl získat důvěru zákazníků a dobré jméno.

Na rozdíl od běžných bazarů totiž u Emil Frey Select prodávají výhradně vozy, které prošly detailní technickou přejímkou, a lze u nich tak garantovat nejen technický stav, ale také původ a počet najetých kilometrů. Automobily, které takto získají náročnou certifikaci Emil Frey Select, jsou připraveny dělat svému majiteli pouze radost. Právě díky preciznímu a naprosto transparentnímu přístupu totiž může Emil Frey Select poskytnout na certifikované automobily roční záruku, jež je v mnoha případech prodloužena dokonce na dva roky. A co víc, platí v rámci celé EU stejně, jako asistenční služba, jež je k těmto vozům rovněž nabízena.
 
Zákazník u Emil Frey Select si může každé auto ihned vyzkoušet během dostatečně dlouhé testovací jízdy, ale má dokonce možnost vůz bez udání důvodů do 30 dnů od pořízení vrátit. Právě díky tomuto přístupu je Emil Frey Select ideálním místem pro výběr vozů pro náročnější klienty. A hledáte-li vůz bohatý na technologie, u Emil Frey Select si nepochybně vyberete. Extra vybavené zánovní vozy jsou totiž jeho specialitou. Kompletní nabídku najdete na emilfreyselect.cz.
 
Kromě široké nabídky dobře vybavených vozů je zde k dispozici i moderně zařízené místo pro detailní technickou kontrolu včetně zvedáků a diagnostiky. Profesionálně vyškolený personál vám kromě toho ochotně pomůže nejen při samotné koupi, ale i v oblasti financování či pojištění.
 

Mohlo by vás zajímat

Reklama