Levná, velmi malá, FullHD autokamera s GPS modulem a G-senzorem

 
Další 2 fotografie v galerii
Autokamera nahrává nepřetržitě, bez nutnosti ručního vymazání paměťové karty / Niceboy
Nová autokamera značky Niceboy pro záznam jízdy poskytuje záběry v reálném FullHD rozlišení, ve výbavě nechybí ani GPS modul a G-senzor, který zaznamená náhlou změnu pohybu.

Nová autokamera Niceboy Pilot X patří k nejmenším na trhu, a proto nijak neomezuje zorné pole řidiče. Prakticky je vyřešený i způsob uchycení kamery pomocí magnetického držáku. Ten zůstává ve voze napevno a manipulovat můžete jen se samotnou kamerou. Z držáku ji jednoduše kdykoli odpojíte a následně opět připojíte.

Kamera nahrává v reálném FullHD rozlišení (1920 x 1080p), díky čemuž ze záznamu bez problému získáte čitelnou SPZ nebo identifikujete obličeje řidičů. O ostrost záběrů se stará celoskleněná optika s 150° úhlem záběru, čip Novatek a senzor Sony. Natočené záběry si můžete přehrát rovnou v kameře na 1,54" displeji.

Kamera je vybavena GPS modulem, rovněž s magnetickým uchycením. GPS modul zachycuje po celou dobu jízdy aktuální rychlost i projížděnou trasu na paměťovou kartu. Díky tomu si můžete trasu zpětně prohlédnout v přehrávači s detailními informacemi na Google Maps.

Praktická je i funkce nahrávání ve smyčce. Autokamera tak může nahrávat nepřetržitě, bez nutnosti ručního vymazání paměťové karty. Neuzamčené záznamy se při zaplnění karty začnou automaticky přetáčet novými.
 
Ve výbavě kamery nechybí citlivý G-senzor, který zaznamená náhlou změnu pohybu a nahrávanou sekvenci uzamkne. Tím dojde k ochránění nahrávky při nehodě. Mezi další funkce kamery patří například možnost automatického zapnutí při detekci pohybu, parkovací mód či technologie WDR, která umožňuje vidět detaily hodně stinných i hodně světlých míst. Nová autokamera Niceboy Pilot X je již v prodeji, a to za 2.990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama