• redakce
  • Doprava
  • 07. října 2019
  • 11:07

Segment SUV táhne, vyplatí se i jako ojetý vůz?

 
Další 4 fotografie v galerii
Vozy SUV jsou velice žádané / Emil Frey Select
Oblíbenost kategorie vozů SUV pořád roste a zájem zákazníků se proto upíná i ke kvalitním ojetým vozům. Vyplatí se ovšem koupit si „esúvéčko“ jako ojeté?

Tento typ vozů je určen pro klienty, kteří vyhledávají dobrodružství a zábavu. Nebojí se ani jízdy mimo zpevněné silnice. Neutrpí přitom technika vozu tak, že se to následně projeví? SUV vozy jsou také bohatě vybavené nejmodernějšími technologiemi. Nebude to pak pro ojetý vůz zdrojem problémů a zvýšených nákladů na opravy? Vozy této kategorie také nepatří k nejlevnějším a současně jsou žádané. Neodrazí se to ve vysoké pořizovací ceně ojetého vozu? To všechno jsou otázky, které si klient ojetého SUV klade. Nejdůležitější otázkou přitom je, kde tento vůz koupit.
 
Nejlépe uděláte, vyhledáte-li si značkový program pro prodej ojetých vozů. Tam máte jistotu, že koupíte kvalitní vůz, který nevyžaduje žádné velké investice. Jedním z takových programů je nově vzniklý Emil Frey Select. U něj je neustále aktualizovaná široká nabídka kvalitních zánovních SUV často do jednoho roku stáří. Jedná se například o atraktivní Peugeoty 2008, 3008, 5008, nebo stylový Citroën Aircross. To však samozřejmě nejsou ani zdaleka jediné modely SUV, které jsou pro vás u Emil Frey Select k dispozici.


 
Jednou z hlavních výhod švýcarského certifikovaného programu prodeje ojetých vozů Emil Frey Select, je seriózní a zcela transparentní přístup ke všem zákazníkům, který si nezadá s tím, jak se prodávají zcela nové automobily. V široké nabídce jsou totiž prověřené vozy, které prošly důkladnou vstupní technickou prohlídkou a je u nich garantován i původ a stav najetých kilometrů. Kromě toho se v drtivé většině jedná o modely s nadstandardní bezpečnostní i komfortní výbavou.

Těžiště nabídky tvoří bohatě vybavené modely, které mají vysoký bezpečnostní i komfortní standard

Emil Frey Select má v Praze hned čtyři prodejní místa, kde mohou zákazníci vybírat z desítek kvalitních ojetých vozů za atraktivní ceny. Například centrum ojetých vozů v Kolbenově ulici na Praze 9 je pojato jako showroom s veškerým technickým zázemím, takže zde není problém dát auto na zvedák a provést detailní technickou prohlídku. Velká prodejní plocha na vás čeká také v Pražské ulici v Praze 10 - Hostivaři, kde je na jednom místě koncentrováno velké množství nabízených automobilů. Veškeré vozy jsou kromě toho připraveny k okamžité testovací jízdě, takže má zákazník vždy možnost se s vybraným modelem skutečně důkladně seznámit i v provozu.
 
I když se sice bavíme o ojetých vozech, ani náhodou to neznamená, že by zákazníci měli slevit ze svých vysokých nároků. U Emil Frey Select k tomu totiž ani nemají žádný důvod. Těžiště nabídky tvoří bohatě vybavené modely, které mají vysoký bezpečnostní i komfortní standard. Právě proto, že je o takové vozy největší zájem, vybírají u Emil Frey Select ze své široké evropské prodejní sítě vozy v takových specifikacích, které jsou atraktivní pro české klienty. To samé platí i o motorizacích – od jednoho modelu jsou v nabídce velmi často různé verze pohonu, takže si zákazník může vybrat pro něj tu nejlepší kombinaci podobně, jako když si konfiguruje nový automobil. Vždyť se v aktuální nabídce Emil Frey Select přesvědčte sami.

Mohlo by vás zajímat

Reklama