• redakce
  • Doprava
  • 01. prosince 2019
  • 09:37

Kde koupit výhodně a hlavně ihned opravdu velké auto pro rodinu? 

 
Další 4 fotografie v galerii
Velká prostorná auta jsou nyní v kurzu / Emil Frey Select
Velká prostorná auta určená početným rodinám a aktivním jedincům, jsou nyní v kurzu, a tak se na jejich dodání musí leckdy čekat hodně dlouho. Pokud ale čekat nechcete nebo nemůžete a máte radost z každé výhodné koupě, vyrazte k Emil Frey Select. K vybraným vozům nyní navíc dostanete plnou nádrž paliva jako dárek.

Dostatek míst k sezení, velkorysý prostor pro všechna zavazadla a neskladné náčiní pro provozování vašeho koníčka, přitom komfortní jízdní vlastnosti, vysoká úroveň bezpečnosti a hospodárný provoz - stále více českých řidičů hledá svého favorita mezi skutečně velkými vozy, jakými jsou například Peugeot Travellerči Citroën Spacetourer. 

Tip: Mezi vozy této kategorie lze zařadit např. i Opel Zafira Life či nový Volkswagen Multivan, který je ideálním vozidlem právě pro přepravu větší skupiny lidí. Vybírat lze u něj z celkem deseti agregátů - dvou benzinových a osmi dieselových. 

Aktuální situace je však taková, že nové vozy tohoto typu jsou ze skladových zásob z velké části vyprodány, a tak si zákazníci musí na svůj vysněný vůz počkat, než jej továrny jedoucí na maximální kapacitu stihnou vyrobit.

Naštěstí ale existuje perfektní řešení i pro ty, kteří si svůj velký vůz chtějí koupit ihned a ještě ke všemu výrazně ušetřit, aniž by však cokoliv riskovali a přišli o záruku. Společnost Emil Frey Select, která se specializuje na prodej zánovních a ojetých vozů s certifikací podle švýcarských standardů, totiž disponuje dostatečným množstvím vozů tohoto typu. „Zvyšující se zájem o moderní, pohodlné a dobře vybavené velkoprostorové vozy pozorujeme letos již delší dobu,“potvrzuje zmíněný trend Zdeněk Fořt, ředitel firmy EF Mobility patřící do skupiny Emil Frey v ČR a doplňuje, „Jsem velmi rád, že aktuálně máme v nabídce poměrně dost tzv. ročních vozů této kategorie, takže má každý šanci si vybrat přímo na místě ten, který mu nejvíce vyhovuje a rovnou s ním odjet.“

Právě rychlost celého nákupního procesu, skutečně výhodná pořizovací cena a zejména garance a transparentnost ze strany Emil Frey Select, jsou hlavními výhodami tohoto prodejního programu. Všechny nabízené vozy s certifikací jsou v perfektním technickém stavu, mají nadstandardní výbavu a co víc, je na ně poskytována minimálně roční záruka.
Zmíněné velké vozy, které najdete v nabídce Emil Frey Select v pěti-, sedmi a dokonce i devítimístném provedení, vyhoví samozřejmě primárně rodinám s více dětmi a aktivním životním stylem, ale své uplatnění najdou třeba i u živnostníků, sportovců a jejich klubů či u cestovatelů, pro něž se mohou stát i pohodlným místem pro nocleh. Mimochodem, právě tento typ automobilů je vhodný i pro případnou kempingovou vestavbu či použití střešního stanu.

Na webu www.emilfreyselect.cz můžete vybírat hned z několika desítek modelů tohoto segmentu, přičemž všechny tyto vozy jsou rovněž připraveny k okamžité testovací jízdě v hostivařské pobočce, která je jedním ze čtyř pražských prodejních místEmil Frey Select - Kolbenova, Pražská, Skorkovská a Pekařská.Desítky vozů jsou navíc nyní v akci a dostanete k nim plnou nádrž palivajako dárek.

Mohlo by vás zajímat

Reklama